2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان یه سریا میان میگن نمیتونم بگم شناسایی میشم

شغلم خاصِ😏

دیدین بعضیا میگن اسممون رو نمیگیم میترسیم بشناسنمون..یا شعل و اسم همسرشون 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

مدرک‌ چی میخان  منم  بیام  همکارشیم؟

مدرک نمیخواد فقط خوب باید بسابی همه جا برق بیفته چون ب بهداشت اینجا خیلی اهمیت میدن

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

مدرک نمیخواد فقط خوب باید بسابی همه جا برق بیفته چون ب بهداشت اینجا خیلی اهمیت میدن

ام‌ نی سی‌ کارموسخت  کرده  وقت‌ نمیکنم‌ ی دست ب‌ دبلیو‌ سی خودمون‌ بکشم‌  ولش کن کارخودم‌ بهترینه

مممممم
مث‌ من‌ ک  تو  ام  نی سی‌ کارمیکنم😏

فکر درگیر شماهاس😜😂😂

خوبه باز یه گره باز شد..یه شغل خاص رو شناختم

بازم دمت گرم 

که نمیذاری توخماری بمونم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ام‌ نی سی‌ کارموسخت  کرده  وقت‌ نمیکنم‌ ی دست ب‌ دبلیو‌ سی خودمون‌ بکشم‌  ولش کن کارخ ...

😂😂😂😂😂 

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

اععع چرا؟ مشکل چشمات چیه؟ نمیشه عینک بزنی؟ یا دکتر منع کرده؟

عینکیم نزدیک بیبنم همش چشمام ضعیف میشه اینسری زفتم هر چشمم نیم نمره اضافه شده بود 

کار با کامپیوترهم که بیشتر ضعیف میکنه واسه همین تصمیم گرفتم بیخیال شم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
عینکیم نزدیک بیبنم همش چشمام ضعیف میشه اینسری زفتم هر چشمم نیم نمره اضافه شده بود  کار با کامپ ...

میتونی موقع کار با کامپیوتر، عینک بلو کات بزنی تا چشمات ضعیف نشه، من همین کارو میکنم

ولی بازم هرجور خودت صلاح میدونی