2777
2789
عنوان

سرماخوردم

119 بازدید | 29 پست

خوابم میادبی حوصلم نمیدونم چراصبح هاحالم بده انگارخیلی ببخشیدبالامیارم یهوداغ میشه بدنم الانم سردمه امروزم کلی کاردارم خداخودش کمکم کنه بگذره امروزفقط

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

منم همینم دو روزه 

فقط بالا نمیارم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سر جات بلند شو ب خودت یقین بده ک هیچیت نیست حالت بهتر میشه

نمیشه بلند میشی سرگیجه نمیذاره 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
عه خوب برین دکتر

تا یه ذره جون دارم دکتر نمیرم 

نمیدونم چرا از دکتر فراریم 😅😅

تا یه ذره جون دارم دکتر نمیرم  نمیدونم چرا از دکتر فراریم 😅😅

😂😂😂من خودمم همینم زیاد اهل دکتر نیستم ولی خوب در کل بدن خداروشکر سیستم ایمنیم قویه اصلا مریض نمیشم

کروناس احتمالا

سرم بزنین

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
نمیشه بلند میشی سرگیجه نمیذاره 

پاشوبابامنم زیادنمیخابم ولی الان قرص اثرکرده گشنمم شده بخورم بعدبخابم دخترمم میگه گذامیخام😂

کروناس احتمالا سرم بزنین

کروناکیلدچنده من چندبارکروناگرفتم دلتا اومیکرون دیگه ازسنگ شدم ازدکترام متنفرم

😂😂😂من خودمم همینم زیاد اهل دکتر نیستم ولی خوب در کل بدن خداروشکر سیستم ایمنیم قویه اصلا مریض نمیش ...

خدا روشکر 

همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم 

تا یه ذره جون دارم دکتر نمیرم  نمیدونم چرا از دکتر فراریم 😅😅

مخصوصاوقتی منتظری صدات کنن آدم روانی میشه بخدا

کروناکیلدچنده من چندبارکروناگرفتم دلتا اومیکرون دیگه ازسنگ شدم ازدکترام متنفرم

عزیزم چی بگم من خودم الان درگیرم بیشتر از ی ماهه بخاطر اطرافیان هی هیچی نمیگم اعصابمو ریخته ب هم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣