2777
2789
بچه ها این تاپیک در مورد تنبلی تخمدان و علت بوجود اومدنش از نظر طب سنتی و درمانش هست... هر کی اطلاعات داره و درمان شده و باردار شده بیاد ... ببینیم باید چیکار کنیم..تا از نگرانی هم دربیایم....
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بیاین تا بارداری با هم باشیم و ببینین بلاخره باید چیکار کنیم...تجربیاتتونو بگین بچهه ا....
میگن علت اصلی تنبلی تخمدان کم تحرکی چاقی مخصوصا چاقی شکمی مصرف شیرینیجات هستش
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
بهتون پیشنهاد میکنم قطره ویتاگنوس رو از داروخانه تهیه کنید و چند ماه مصرف کنید ایشالا نتیجه بگیرید.گیاه خوب و بی ضرری هستش
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
پیاده روی روزی نیم ساعت. انجام دراز نشست خوردن میوه جات و سبزیجات کمک میکنه به تحریک تخمدانها
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
یکی از اقوام ما تنبلی تخمدان داشت و کیستهای ریزی در تخمدان. دکتر طب سنتی مخلوطی از چند گیاه رو بهش داد به صورت جوشونده استفاده کنه که یکی از گیاهای اصلیش اویشن بود
منم بخاطر کیست تنبلی داشتم کنار مصرف قرص یاسمین ب تجویز روازاده حب کییت و چند داروی گیاهی خوردم هرروز یک لیوان عرق بومادران بخورید و هر روز ناشتا جوشونده رازیانه بخورید مصرف رب گوجه هم بالکل قطع کنید ک یکی از عوامل تنبلی همینه.تو پریودی اصلا حموم نرید فقط سرتون رو بشورید. روی نوار بهداشتی گاز استریل بزارید چون نوار پرزهاش برای رحم ضرر داره
این حرفا چیه توی پریودی حمام نرووو اه...عزیزم تنبلی اصلا درمان نداره چیزی که فک کنی بخوری بعد دیگه هیچ وقت توی عمرت کیست نداشته باشی بعدم اینه که این بیماری فقط قابل کنترل و مهاره به شیوه ی مصنوعی تو برو پیش یه یه دکتر خوب با دارو باردار میشی اگرم میخوای بری طب سنتی هم اونا با گرم کردن رحمت با گیاهای با طبع گرم باعث تحریک تخمکگذاریت میشه همیییین وگرنه کاره دیگه ای نمیکنه طب سنتی که من اصلا بهش اعتقادی ندارم....وگرنه تنبلی pco توی ژن هر فرد هست و همیشه تخمدان تمایل به کیست زایی داره
آنالی جان من نمیتونم از این چیزا بخورم ..این کپسولا و یه سری چیزا که بعضی از بچه ها میگن رو خیلی چندشم میشه و نمیتونم بخورم...مورد اعتماد هم نیستن