2777
2789
عنوان

الان دغدغه چیو تو سرتون دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 81 پست

الان استرسم مالیه شوهرم یه سرمایه گذاری کرده خیلی میترسم سرمایمون از دست بره🫠

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

باردارم نمیدونم برم خونه بابام یا نع😐

مسافرت خطر داره عایا ۱۲هفتم🤷‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقدقه پوستم اگه یه پوست صاف  داشته باشم دیگ هیچی از خدا نمیخوام بچه ها دعا کنید برام تورو خدا🙏 ...

اینو من درک میکنم 

پوستم به شدت لک میده یه سال اخیر 

هر درمانی بگی انجام دادم فعلا نتیجه نداده 

جای خالی نمونده پوستم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هم خودم هم شوهرم یهویی باهم بیکار شدیم 

همه همکارامون سرکارن به هرکی ک فکرشو کنی زنگ زدیم . اصلا کار نیست ک نیست

انگار طلسم شدیم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
ایرادش چیه از چیش ناراحتی 

فنرش ها میکوبه بهم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
پول آزمایش از کجا جور کنیم ۱۳ تومن فقط اولش هست بقیه اش که نمی دونم چقدر هست

ازمایش چی؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
2790
2778
2791
2779
2792