2777
2789
عنوان

ازش جدا شدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دست راستت بالا سر من 

ایول ب تو 

ناراحت ک میشی حس میکنی بدشانسی،دوست نداشته،و....

ولی بعدش خوشحال ترین ادمی رو زمین

خیلی ب خودت افتخار میکنی خیلااااا،قول🤗

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تا یک مدت سخته و ناراحتی اما ناچارا عادت میکنی 

وقتی بدیهاش مرور کنی و برای خودت ارزش قائل بشی 

حست کمرنگ میشه  سعی کن خودتو  ارتقا بدی تا متوجه بشه کیو از دست داده

یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم  و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده  بازم  وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی  اما باز  امید داشتم پشتمی  امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم  اونقدری که باید  وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی  عاشقت نمیشه💔

اصلا برات مهم نباشه 

خوشحال باش

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
ن مثلا تا فلان اخلاقت عوض نکنی اینکار نکنی اون کتر نکنی نه شعل

خب یه چیز متقابله سه تا اون کنار بیاد دوتا شما 

جدا شدن با همچین ادمایی بهترین کاره منم رابطه سه ساله رو تموم کردم