2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن تنها زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 70 پست
مطمعنمممم جدانمیشی فقط نیاز ب این داری حرف بزنی خودت خالی شی گلم وگرنه بت قول میدم جدانمیشی چون حتی ...

خسته ام از اینکه برای خودم اختیار ندارم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو فکر طلاقم بچه ندارم فقط یه حساب و کتابی با شوهر بیشعورم دارم اول اونو باید حل بشه بینمون بعد واقعا دیگه وجود و حضورش برام سخته یا فرد عصبی بیشعور وحشی منتها از نظر مادی خودم بر میام از پس خودم شما هم اول باید اوکی باشی از نظر مادی بعد اقدام کنی 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
سعی کنید که با هم آشتی کنید و حداقل به خاطر بچه تون هم که شده به زندگیتون برگردین،🙏

وقتی فوشم میده من چیکار کنم تاپیک قبلیو بخونید

خانواده اگه حمایتت میکنن یا مهریه ات بالاست بسم الله وگرنه فعلا بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کنی ...

خانواده بابام پشتمه ولی خودم یه قرون از خودم پول ندارم

منم تو فکر طلاقم بچه ندارم فقط یه حساب و کتابی با شوهر بیشعورم دارم اول اونو باید حل بشه بینمون بعد ...

اوهوم 😔😔

بابات در این باره چی میگه؟ به بهونه خونه بابات رفتن برو مشاور و کمک بگیر 

بابام میگه خوب میشه سر به سرش نزار دهن به دهن نکن