2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت تشک تمام فنر نمیخریدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 30 پست
مارکش چیه مال من رویاله😔

مال من رویا هست اما خوبه من خودم مادرم گفت همون اول تشک بندازیم روش ماهم عادت کردیم اصلا روی خودش به تنهایی نخوابیدم تا حالا ولی تخت از زمین برای پا و کمر خیلی بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشخواب نه بابا مال ما اینطوری نیست شوهرم میگه زیادی نرمه😐

شوهر تو حرف زیادی میزنه خب نرم باشه بگیر بخواب دیگه 😅😅🤣

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

من نمیدونم مال ما چیه تمام فنره یا نه اما نرم نیست که بخواد زیر ادم تکون بخوره یا فنراش اذیت کنه قبلیمم همینطور بود بچه هامم رویال دارن اونام خیلی نرم باشه که تکون بخوره نیست البته میگم من رو همشون تشک نازک انداختم  

ما که رفتیم تشک بخریم گفتن طبی بدون فنربگیرین بهتره،خریدیم آوردیم استفاده کنیم روزهای اول کمردرد گرفتیم شوهرم گفت کم کم عادت می کنی،کمردردم خوب نمی شد به شوهرم گفتم تشک وبرعکس کن برعکسش کردیم و دیگه کمرم دردنگرفت

شما هم تشک وبرعکس کنین تشک فروشی گفت هرچند ماه تشک روپشت وروکنین