دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 عنوان کیا بیدارن 112 بازدید | 26 پست حالتون چطوره خوشحالین ناراحتین چیکار میکنین بیایین سرگرم شیم من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺 1402/02/16 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خونوک عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5534 غم تو دلمه الهم عجل الولیک الفرج 🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
کیکیخچالی عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1835 دلتنگم من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15526 من بیدارم شوهرم تازه رسیده از مسافرت نشسته پای تیویمنم نشستم تو گوشی🙂 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 غم تو دلمه الهی چرا من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 دلتنگم عزیزم اگه میخوای بیرون بریز من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
ملاتونین عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3276 قراره یه ایمیل بزنم به یه دانشگاهی بعد هم به استادم پیام بدم یه چیزی رو توضیح بدم ولی حالشو ندارم همش دست دست میکنم!واسه همین بی حوصله ام و بی قرارم. هم میخوام ایمیلو بزنم و بعدش به استادم پیام بدم قالشو بکنم هم حسشو ندارم خیلی بیحوصله شدم نمیدونم چرا
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206783 خوبم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 من بیدارم شوهرم تازه رسیده از مسافرت نشسته پای تیوی منم نشستم تو گوشی🙂 خوش به حالت😃 من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 ببخشید ولی یکم جیش دارم😑😂خودت گفتی حستون چیه بفرما دستشویی 😂 من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15526 خوش به حالت😃 چرا😂😂اتفاق خاصی نیفتاده که دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 قراره یه ایمیل بزنم به یه دانشگاهی بعد هم به استادم پیام بدم یه چیزی رو توضیح بدم ولی حالشو ندارم هم ... نصف شبی واقعا حق داری من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
logical_and_mild عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2863 الان که زود برای خوابیدن تازه سر شبه پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم . هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .