2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

من بیدارم شوهرم تازه رسیده از مسافرت نشسته پای تی‌وی

منم نشستم تو گوشی🙂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

قراره یه ایمیل بزنم به یه دانشگاهی بعد هم به استادم پیام بدم یه چیزی رو توضیح بدم ولی حالشو ندارم همش دست دست میکنم!

واسه همین بی حوصله ام و بی قرارم. هم میخوام ایمیلو بزنم و بعدش به استادم پیام بدم قالشو بکنم هم حسشو ندارم‌ خیلی بیحوصله شدم نمیدونم چرا

خوبم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بیدارم شوهرم تازه رسیده از مسافرت نشسته پای تی‌وی منم نشستم تو گوشی🙂

خوش به حالت😃

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
خوش به حالت😃

چرا😂😂اتفاق خاصی نیفتاده که 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
قراره یه ایمیل بزنم به یه دانشگاهی بعد هم به استادم پیام بدم یه چیزی رو توضیح بدم ولی حالشو ندارم هم ...

نصف شبی واقعا حق داری

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

الان که زود برای خوابیدن 

تازه سر شبه 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .