fatimk مدیر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 عنوان بیاید لطفا😭 | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست ببخشید همچین سوالی میپرسممنباردار نیستم مدتیه تکرر ادرار گرفتم و ب شدت اذیتم این شکلی ک شدید دستشویی ندارم ولی حس میکنم اگنرم دستشویی الان میریزه😐 و ب شدت اذیتمیعنی ی بیرون میزیم دنبال دستشوییم من😐تقریبا ی ماهه این شکلی شدم نمیدونم چیکارکنم😭 رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید. 1402/02/16 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dunya_jon عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2803 😐💔چی هست خطرناکه؟ نه عزیزم برو دکتر یا اگ نمیتونی بری مترونیدازول بگیر از داروخونه دوازده ساعت یکی بخور....فوق العاده هم اب مصرف کن خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 عفونت ادراری داری ...سوزش خیلی کم هم نداری سوزش ندارم اصن😐 رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 به این میگن شاش بند😂😂 با اب سرد خودت میشوری؟ ن ولرم مانند رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 ازمایش نوشت گفت عفونت ادراره قرص نیتیدازول ۵۰۰نوشت معجزه کرد 🥺💔شت رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatemeehhbano عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 11343 ن اصن تازه خیلی مراعات میکنم😐 و ی ماه پیش ازمایش دادم ندارم پس یا مایعات زیاد میخوری یا یه چیز ساده مثل عفونت ادراریه که با یه قرص خوب میشه نگران نباش یه دکتر برو میشه یه صلوات مهمونمکنی؟؟
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 متاهل؟؟؟؟😕💕 بل:) رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26361 🥺💔شت سوزش هم داری هنگام ادرار خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 پس یا مایعات زیاد میخوری یا یه چیز ساده مثل عفونت ادراریه که با یه قرص خوب میشه نگران نباش یه دکتر ب ... اتفاقا خدمم فکمیکردم مایعات زیاد میخورم ولی ی روز از صب تا غروب هیچی نخوردم بازم همین شکلی بودم🥺😐 رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 سوزش هم داری هنگام ادرار ن فقط هی مدام دستشوییم میگیره حس میکنم داره میریزه و دارم میپکم😐میرم میبنیم اصن هیجی😐😐 رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7697 سوزش ندارم اصن😐 برو آزمایش بده خوب میشی خیییلی آب بخور هر چقد بیشتر بخوری بیشتر ادرار میکنی بهتر میشی ...نگران نباش درمانش کن خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
پرریااا عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 336 اتفاقا خدمم فکمیکردم مایعات زیاد میخورم ولی ی روز از صب تا غروب هیچی نخوردم بازم همین شکلی بودم🥺😐 پس احتمال زیاد عفونت ادراری🤔،یبار منم اینجوری شده بودم البته شدتش کم بود
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26361 ن فقط هی مدام دستشوییم میگیره حس میکنم داره میریزه و دارم میپکم😐میرم میبنیم اصن هیجی😐😐 ببین عفونت رحم ات باعث شده ادرارت به خودش بکشه عفونتو یه چیز جزئیه مشکلی نداره برو دکتر زنان سریع خوب میشی خوشگلم خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی