2777
2789
اها  بعد چند وقت خوب شد عزیزم؟

دوباره کامنتم بخون اصلاحش کردم

واسه من دوقلوعه یکیش بعد چند روز بهتر شد ولی یکیش چون فاویسم داشت تا یک ماه داشت

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
اخه خود دستگاه گرم میکنه که

گرما زیاد نیس لخت کن حتما سریع خوب میشه من بچه اولم نمی‌دونستم با لباس میزاشتم بهتر نشد بدتر شد 

دومی وقتی فهمیدم زردی دارم سریع تو خونه بدون دستگاه کلاه اصلا نپوشیدم براش فقط ش و رت و لباس که رکابی میپوشیدم براش خودش خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدمش خیر باشه الهی براتون،با پوشک بزارش زیر دستگاه فقط حتما چشم بند ببند چشای کوولوش اذیت نشه😍

ممنون عزیزم 

بعد دستگاه انگار گرم هم میکنه طوری نیس؟ 

چون دست میزارم ب بدنش یکم رو ب داغیه؟ 

خیلی خوب اثر کرد؟ 

بله بچه رو بزار تو شیر ولرم چند دقیقه بمونه بعد درش بیار آبم نمیخواد بریزی بعدش، بزار بمونه رو بدنش روز بعد حمومش کن 

شیر خودتم تند تند بهش بده هر نیم ساعت بزورم شده بیدارش کن بهش شیر بده 

حجامت اینا نکن. بیلی روبین هیچ ربطی به حجامت نداره.

بیلی روبین ماده ی زردی هست که باید کبد اون رو از خون پاک کنه و با دستشویی نوزاد دفع کنه. چون بچه تازه به دنیا اومده کبدش خوب کار نمیکنه نمیتونه خونو پاکسازی کنه از بیلی روبین. شما بچتو بزار زیر دستگاه چند روز اشعه بیلیروبین هارو میسوزونه و از پی پی نوزاد دفع میکنه. من نمیدونم چیه این ربطی به حجامت داره😑

تا یکجایی با دستگاه مقدار بیلی روبین پایین میاد. بقیشو هم تا چهلم بچه کبد خودش پاکسازی میکنه.

نگران نباش اصصصلا زردی دختر من ۲۳ بود مارو هی میترسوندن درصورتی که واقعا چیزی نبود

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز