2777
2789
عنوان

پولداری......

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
فقط شعار میدن .. من و شوهرم که دیگه داریم داغون میشیم  زندگیمون رو بدون پشتوانه شروع کردیم هم ...

اره بابا شعار میدن ک اونا کار کردن به دست اوردن از فکر اقتصادی استفاده کردن،،،،، ولی در اصل خدا خواسته براشون 

ماها ک تا اخرعمرم کارکنیم نمیتونیم مثل اونا زندگی کنیم 

الان چند نفر میان میگن امیدوار باش، خودت باید بخوای.... 😑😑😑

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو همیشه ظاهر امر نببین قرار نیست چون وضعشون خوبه زندگی عالی داشته باشد 

و اینکه ناشکری نکن بعضی ها هم هستند همینو ندارند 

ما آدما به شکل های متفاوتی کرما پس می دیم اگه کسیم آین دنیا نده در دنیا دیگه مطمعا باش بیشتر میده چون هر آدمی باید تاوان گناهانش پس بده و پاک بشه 

و اینکه شما اگه پول براتون خیلی مهم بود و دوست داشتید همسرتون پول داشته باشه باید این معیارتون جدی می گرفتید 

و همسرتون مطابق با این معیار انتخاب می کردید

هرچی هم‌کار کنی یا خرج اجاره یا خرج ماشین یا بدهی

دقیقا،ب فرض پس اندازم کنی باید پیری بری بگردی، ولی خیلیا حتی نوجونی خوبی دارن، عشق و حال میکنن خففففنننن

اره بابا شعار میدن ک اونا کار کردن به دست اوردن از فکر اقتصادی استفاده کردن،،،،، ولی در اصل خدا خواس ...

چقدر دیگه تلاش اونا تو جونی عشق جال مکنن

ما اگرم تلاش کنیم توپیری که بدردمون دیگه نمیخوره

چقدر دیگه تلاش اونا تو جونی عشق جال مکنن ما اگرم تلاش کنیم توپیری که بدردمون دیگه نمیخوره

😩😩😩😩😩   قبول کنیم ک خدابه اونا بیشتر داده، خیلی بیشتر 

من ک نخواستم تؤ خانواده ندار به دنیا بیام خدا منو داد به اینا 

بعد اون وقت بعضی ادما تو یه خانواده های به دنیا میان ک تا اخر عمرم کار نکنن باز دارن 😑

اره بابا شعار میدن ک اونا کار کردن به دست اوردن از فکر اقتصادی استفاده کردن،،،،، ولی در اصل خدا خواس ...

ما همیشه اون چیزی می بینیم که دیگران بهمون نشون می دن 

طرف از لحظات بد زندگیش نشون که نمی ده 

و اگرم خوش بخت باشه یا انسان خوبی بوده و بدی نکرده یا بعدا جواب اشتباهاتش می ده