2777
2789
عنوان

چقد بچه. داری واقعا سخته دیگه بریدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 79 پست
بچه ی منم سه سالشه. چرا‌گریه میکنه پی‌میخواد؟پوشک گرفتی؟همکاری میکرد؟

دو سال و دو ماه از پوشک و شیر همزمان گرفتمش تا ۳ ماه گریه میکرد برای شیر و غذا نمیخورد ولی پوشک رو سر دو هفته یاد گرفت خداروشکر

گریه هاش بخاطر لوس بودنشه به شکاف دیوار هم گریه میکنه و بشدت معتاد خریدن تخم مرغ شانسی شده روزی دو سه تا باید بخریم نخریم جررررمون میده😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من سه سالشه شب به بدبختی میخوابونمش ۶ صبح بالا سر منه بیداره دیگه نمیخوابه فکر کنن من بدبخت شب قبلش تازه ساعت ۲ کارام تموم شده خوابیدم ۶ بیدارم میکنه،یک لحظه ازش غافل شم بوم یه جای خونه رو ترکونده از اسباب بازی نگم که همش ولو میکنه روزی صد بار،اگه یه چیزی بخواد ندی انقدر گریه میکنه و جیغ میزنه تا حالت جنون بهم دست میده یا خودمو میزنم یا اونو،خلاصه که داغونم کرده از دستش پرخوری عصبی گرفتم همش آویزونمه یه خرید نمیتونم برم چون مغازه رو بهم میریزه حالا هرچی که باشه،دیروز زار میزدم از دستش خانوادمم که یکی از یکی به درد نخور تر هیچکس یک ساعت فقط یک ساعت نمیاد کمک حالم باشه من حداقل یه حموم درست برم،همه کارام با حرص و استرس دیگه کم آوردم😔😔

بلندترین فریاد من سکوت من است...

صبح بیدار‌میشه اول یچی مثل سرلاک ک توش موزو بیسکوییت مادر و مغزیجات ریختی  بهش بده. فقط مغزیجات پووودره پوووودر. موز خوش طعمش‌میکنه. مثال بودا. میخوام بگم تا اینو نخورده‌ شیر نده بهش . دنبالش ندو واسه خوردن .بشین کنارش دارید بازی میکنید بذار دهنش

parasoo1989@
هیچ کی ندارم هیچ کی دلم میخاد بزارمش فرارا کنم

عزیزم دلم.صبور باش واروم این بچه ها کسی رو غیراز ما مادرها ندارن.همه چیزش رو به ما سپرده خدا.منم یه بچه 5ساله ویکی 1سال ودوماه دارم هردوتاشونم پسر.فضولن.عزیزم قشنگ حالت و.درک میکنم.اما چاره ای نیست کم کم بزرگ.میشن.اسباب بازی بذار جلوش بازی کنه.پسرمن عاشق قابلمه لگن و ایناست.بده دستش بایه قاشق کوچیک بازی کنه توام کاراتو بکن یا دراز بکش.علی الحساب برای خونریزیت مفنامیک اسید بخور هر شیش ساعت اگر وقت دگتر رفتن نداری خونریزی تو کمتر کنه آروم باشه امید این بچه.ها ما هستیم همه.جوره درکت میکنم گلم

ناشکری نکن  بچه داری سخته ولی غذاهای مقوی بخور برای کم خوابیت کمی قهوه بخور اگه میتونی آجیل ته ...

منم بچم یکسال و دوماهه است سرکارم میرم امروز آف بودم از صبح تو آشپزخونه ام الان نشستم ولی وقتی میبینمش خستگیم درمیره

نمیدونم اطرافیان هی میگن دیرنشده حرف میاد از یه طرفی دوقلوها رو هم دارم چطوری ببرم😔 برا دسشویی که ...

داداش من پنج سالگی حرف زد یعنی مادرمو خانوادم خودشونو کشتنننن یه کلمه هم نمیگفت یک کلمه دیگه نا امید بودن همه الان زن و بچه داره انقدر حرف میزنه مخمون و خورده  نگران نباش بعضیا دیر حرف میزنن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
دو سال و دو ماه از پوشک و شیر همزمان گرفتمش تا ۳ ماه گریه میکرد برای شیر و غذا نمیخورد ولی پوشک رو س ...

خب پس مقاومت خودتونو میخواد. ببین ما‌میریم مغازه بعضی وقتا میگه مثلا کرانچی بعد یهو بستنی ام میبینه‌ میگم انتخاب کن یا این یا اون .عادت کرده چون دیده توجهی ب گریش نکردم .بعضی وقتاام مثلا دوتاشو باهم میگیرم .

parasoo1989@
شما از پوشک باز نکردی هنوز؟

دقیق چندوقتشه دخترت؟ببین الان سه سالو شونزده روزشه. یکماه تلاش کردم اما اصلا همکاری نکرد. حتی‌ بگم در روز یکی دوبارشو بگه. صحبتم کردم با چند‌نفرگفتیم ببندیمش‌باز شاید اپاده نیس اخه برادرمم سه سالو پنج ماهگی گفت

parasoo1989@
خب پس مقاومت خودتونو میخواد. ببین ما‌میریم مغازه بعضی وقتا میگه مثلا کرانچی بعد یهو بستنی ام میبینه‌ ...

مقاومت؟ من میگم یه جیغایی میزنه خداشاهده بشنوی فکر میکنی دارم داغ رو تنش میذارم همسایه هام عاااصی شدن بنده های خدا…ساعت ۲ شب میگه بریم دد….خب من با این چکار کنم البته مقصر باباشه اینجوری بارش اورده چون بچم از من میترسه برای من اینکارا نمیکنه اما با شوهرم راحته از لحظه ای که باباش میاد بهانه های این شروع میشه گریه هاش شروع میشه اه

مقاومت؟ من میگم یه جیغایی میزنه خداشاهده بشنوی فکر میکنی دارم داغ رو تنش میذارم همسایه هام عاااصی شد ...

اره دیگه مقاومت شما و پدرش. اون فهمیده ک جیغ بزنه‌ب خواستش میرسه .از اول‌ اگه‌توجهی نمیشد میفهمید قانون شماتعیین میکنید نه اون با جیغاش.

parasoo1989@
اره دیگه مقاومت شما و پدرش. اون فهمیده ک جیغ بزنه‌ب خواستش میرسه .از اول‌ اگه‌توجهی نمیشد میفهمید قا ...

خب روش تربیتی من همین بود شوهرم با دوست داشتنای الکیش خرابش کرد اگر یه جیغ بزنه شوهرم سه تا تخم مرغ شانسی میخره میذاره کف دستش که این از نظر من اصلا درست نیست ولی کیه که گوش کنه😑