2777
2789
عنوان

عصاره گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 40 پست
من بهت یاد میدم غذای جدید یاد گرفتم خوشمزس

من خورشت آلو اسفناج و دو پیازه آلو و پاستا درست کردم شوهر مظلومم خورد خودم نتونستم نون پنیر خوردم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من خورشت آلو اسفناج و دو پیازه آلو و پاستا درست کردم شوهر مظلومم خورد خودم نتونستم نون پنیر خوردم

دو پیازه همونی ک با مرغه؟ اتفاقا اونو تازه یادگرفتم

خورشت الو اسفناجم خوشمزس

قابلی پلو بلدی؟ افغانیه اونو درست کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو پیازه همونی ک با مرغه؟ اتفاقا اونو تازه یادگرفتم خورشت الو اسفناجم خوشمزس قابلی پلو بلدی؟ افغان ...

نه دو پیازه با سیب زمینی و رب و پیاز بود آلو اسفناجم من خوشم نیومد قابلی پلو نه تاحالا درست نکردم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه دو پیازه با سیب زمینی و رب و پیاز بود آلو اسفناجم من خوشم نیومد قابلی پلو نه تاحالا درست نکردم&nb ...

تو نت سرچ کن" دو پیازه مرغ" و قابلی پلو با زیره

اینارو ایندفه امتحان کن 

تو نت سرچ کن" دو پیازه مرغ" و قابلی پلو با زیره اینارو ایندفه امتحان کن 

وعده بعدی یکی از اینا درست میکنم مرسی

ساندویچ فست فودی دوسدارین؟ یجور هست خوشمزس سریع بگم کوتاهه

اره همه چی میخوریم 😂😂😂هرچی غذای جدید و خوشمزه بلدی بگو مرسی

اره همه چی میخوریم 😂😂😂هرچی غذای جدید و خوشمزه بلدی بگو مرسی

تخم مرغ پخته رو زرده سفیدشو جدا کن. زرده هاشو له کن با ترکیب مایونز + ماست سفت یا مایونز تنها و فلفل سیاه و نمک قاطی کن. بعد سفیده ها رو نگینی خرد کن قاطی زرده ها کن.

این مواد رو بریز روی نون تست. 

لایه ی بعدی روش پنیر پیتزا بریز بذار توی تستر گرم ک شد پنیرا واشد درش بیار نونا رو

حالا روش ب سلیقه خودت پیاز جعفری یا گوجه خام یا فلفل دلمه باریک یا هرچی دلت میخواد بزن بعد نون بعدی رو بذار روی ساندویچت و میل کنین طعمش عالیه🤤

میتونی قبل اضافه کردن پنیر پیتزا همون پیاز و مخلفات رو بزنی و با پنیر بذاری توی تستر داغ بشه ولی ما خودمون مخلفاتش رو داغ نمی کنیم دیگه خام میریزیم

تخم مرغ پخته رو زرده سفیدشو جدا کن. زرده هاشو له کن با ترکیب مایونز + ماست سفت یا مایونز تنها و فلفل ...

انقد لای نونت رو پر نکن ک موادت بریزه بیرون موقع خوردن 

و بالعکسشم نکن

تخم مرغ پخته رو زرده سفیدشو جدا کن. زرده هاشو له کن با ترکیب مایونز + ماست سفت یا مایونز تنها و فلفل ...

حتما امتحانش میکنم مرسی عزیزم