2777
2789
عنوان

بدترین حرفی ک بهتون زدن چی بوده!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 39 پست

یکی که مثل داداشم میدونستمش برگشت گفت هرزه هاشم تو این وقت شب تو خیابون نیستن که تو هستی 

در حالی که با خانوادم بودم بیرون  

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پدرشوهرم جلو جاریم بهم گفت تو چقد زشتی

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم بهم گفت مثله گرگ میخواین مال مامانو بالا بکشید، خیلی قلبم شکست واقعا انتظار همچین حرفی و نداشتم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

پدرم موقعی که عصبانیه حر فای بد میزنه بهم 

کاش می مردین 

کاش عقیم بودم من شماها بدنیا نمی اومدین 

یبارم گفت ب کس دیگه ای داشت میگف ولی منظورش من بودم ببسن۸ به صورت این دختره (من) نگاه نکردم ی ماهه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خواهرشوهرم هی تو جمع میگفت من با دو تا بچه از تو لاغرتر هستم و مدام تکرار کرد تا رفتم دنبال لاغری و از وزن ۸۳ رسیدم به وزن ۵۳ با قد ۱۶۹. گاهی بعضی حرفا باعث تغییرات مثبت میشه

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

مامان وقت غروب و اذان میزد روسینش و نفرینم میکرد میگفت انشالله به هیچ جانرسی و خودی جر بدی دانشگاه قبول نشی و یکی بیاد بگیرتت شب و روز کتکت بزنه برگردی پیشم سگت کنم تو خونم الان سه بار کنکور میدم پارسال ۸ماه کامل روزی۱۴ساعت کمتر نمیخوندم قبول نشدم حتی گوشیم یکسال خاموش کردم و عروسی نزدیکترین فامیل هم نرفتم😅

مَـگه‌ماچِقَدر‌مُبهم‌بودیم‌ڪ‌ِڪسۍنَفهمیدمارو؟!
پدرشوهرم جلو جاریم بهم گفت تو چقد زشتی

😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بابام جلو‌ نامزدم بهم گفت بی صاحاب.

منو شوهرم دوست بودیم قبل ازدواج یه مدت کوتاه، مادرش یه شب گفت ازدواجایی که قبلش خود دختر پسر باهم دوس میشن سر انجام‌نداره😢

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

میدونن حرف بهم بزنن دیگه سایم هم نمیبینن

ولی یبار دعوا کردم با مامان بابام 

گفتم من از این خونه میرم بابامم وسایلم رو جمع کرد انداخت تو ماشینم گفت برو 

منم رفتم خونه دوستم بعد از یه مدت پس اندازم رو از بانک برداشتم خونه خریدم و ۶ ماه خونشون نرفتم 

بعد از اون خودش اومد دنبالم ولی من دیگه نرفتم خونشون 

با بابام هم خیلی سردشدن

الان کسی بهم حرف نمیزنه

خواهرشوهرم هی تو جمع میگفت من با دو تا بچه از تو لاغرتر هستم و مدام تکرار کرد تا رفتم دنبال لاغری و ...

دقیقا 👌

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

مامان وقت غروب و اذان میزد روسینش و نفرینم میکرد میگفت انشالله به هیچ جانرسی و خودی جر بدی دانشگاه ق ...

ای وای عزیزم ی چی میگم بدت نیاد ها خوب نخوندی عزیزم 

ای وای عزیزم ی چی میگم بدت نیاد ها خوب نخوندی عزیزم 

تا دو ماه قبل جمع بندی ترازم حدود۹۰۰۰بود مشاورم تشخیص داده بود دارو سازی دولتی هم میارم اما متاسفانه دو ماه اخر بخاطر فاشر و استرس کهیر میزدم باید دارو میخوردم اونم خواب اور اصلا خیلی عجیب بود فقط اون دوماهه همه ی اونارو بر باد داد

تا دو ماه قبل جمع بندی ترازم حدود۹۰۰۰بود مشاورم تشخیص داده بود دارو سازی دولتی هم میارم اما متاسفانه ...

اهااا ماشالله بهت انشالله امسال🥺🥺🥺 هر چی بخوای رو بیاری خوندی ؟

اهااا ماشالله بهت انشالله امسال🥺🥺🥺 هر چی بخوای رو بیاری خوندی ؟

دی ماهم بهتر پارسال شد دیگه تیر ماه نمیدونم انشالله بشه برای ترمیم معدل یکم ترسیدم

دی ماهم بهتر پارسال شد دیگه تیر ماه نمیدونم انشالله بشه برای ترمیم معدل یکم ترسیدم

منم کنکوری ام من اولین کنکورم تیر ۴۰۱ بود مثل همیم؟

2790
2778
2791
2779
2792