2777
2789
خدایا 😞😞😞😞😞😞

عزیزم ناراحت نباش برای من نزدیک ۴سال باردارنمیشدم عکس رنگی هم نرفتم طبیعی باردارشدم.الان خیلی زوده دکترت بی تجربه است تا یکسال حداقل نمیگن عکس رنگی دکترتو عوض کن.ان شاءالله خیلی زود مامان بشی عزیزم😍😍😍

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا این ماه بشه اصلا به عکس رنگی نرسه😞

ان شاءالله نمیرسه.انقدر فکرتو درگیر نکن.من یبار دکتر رفتم گفت تایکسال طبیعی اقدام کنین بدون هیچ دارویی.و بعد از اتمام پریود یک شب درمیون رابطه باشه.اگه فولیکول هم کوچیک باشه بهتون دارو میده و ان شاءالله باردار میشین.۳ماه خیلی زوده نگران نباش🤗🤗

ممنونم عزیزم.انشالله دامن شمام به زودی سبز بشه🙏

فدایتو😘😘البته بنظرم دیگه توانشو ندارم😵‍💫😵‍💫.برای دومی ولی اطرافیان خیلی اصرار دارن🤭🤭

حتمار بیار عزیزم.من تک بچم خیلی اذیت شدم

آخی عزیزم خدا حفظت کنه.آخه همسرم اصلا کمک حال نیست خیلی غر میزنه همه کاراش مثلا غذا و اینا باید به راه باشه به وقتش.بارداری قبلی خیلی اذیت شدم سر بی درکیش.

و درکش خیلیییی پایینه.واقعا خیلی سخته برام خودم هم خیلی فکر میکنم که دخترم تنها نباشه ولی واقعا اگه بخوام بیارم باید کفش فولادین پام کنم.

آخی عزیزم خدا حفظت کنه.آخه همسرم اصلا کمک حال نیست خیلی غر میزنه همه کاراش مثلا غذا و اینا باید به ر ...

عزیزمی.انشالله خدا بهترین هارو سر راهت باره.مرد کمک نباشه با دوتا بچه واقعا سخت میشه

ان شاءالله نمیرسه.انقدر فکرتو درگیر نکن.من یبار دکتر رفتم گفت تایکسال طبیعی اقدام کنین بدون هیچ دارو ...

منم همینو‌میگم‌سه ماه خیلی زوده واسه عکس رنگی دکترم خیلی با تجربه اس نمیدونم چرا گفت این ماه نشد عکس رنگی بگیر☹️