2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد..

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
یعنی چی خب خوبه می‌گفت حق نداری بری جایی ..یکم تامل کن اینکه بهت بها میده بری جایی بهتر از اینکه بگه ...

اخه همش میگه تو بد سفری و...  همش منو باخانوادش میبره سفر منم محدود میشم و بدخلقی میکنم اونم میگه پس جدا جدا بریم سفر. چون منو مقصر میدونه و میدونم از کجا میگه برید میسوزم و جبهه میگیرم. من تو سفرهام هیچ مرزی ندارم با خانواده شوهرم. همش قاطی پاطی هستیم

موضوعات شخصی زندگیتونو تو جمع نگی خیلی بهتره ولی نباید میگفتی دلم تنگ نشد خب غصه میخوره ولی برای جبر ...

از حرصم گفتم چون اون سفر و من راضی نبودم بره باخانوادش اما رفت و منم اصلا دلم براش تنگ نشد بهشم زنگ نزدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زندائیت بهت حسودی کرده که گفته چه بلایی سر شوهرت آوردی.باید میگفتی نمیدونی زندائی جون ایشون انقدر بفکر منه و همسر روشن فکر من هستش که اینجوری بفکر روحیه ی منه قربونش برم همیشه هوامو داره.اینجوری هم دهن زندائیت بسته میشد.هم همسرت خوشحال میشد و کلی عاشقترت میشد

همیشه با اعتماد به نفس از شرایط به نفع خودتون استفاده کنین اینجور نشون میدادی که ما چون به هم اعتما ...

سیاست ندارم تو اینجور مسائل. قشنگ میدونم دارم خودمو خراب میکنما. بازم میگم

زندائیت بهت حسودب کرده که گفته چه بلایی سر شوهرت آوردی.باید میگفتی نمیدونی زندائی جون ایشون انقدر بف ...

وای اصلا عصبانیتم نمیذاره این حرفا رو بزنم که.  خودم بعدش خیلی پشیمون شدم.  همسرمم اومدیم خونه چیزی نگفت من گفتم وقتی پیش زنداییم تند تند اصرار میکنی همین فردا برید و...  منم اونو گفتم. برگشت گفت اخلاق نداری دیگه. قدر منو نمیدونی. خدا هم قدر نعمتو ندونی ازت میگیره 

وای اصلا عصبانیتم نمیذاره این حرفا رو بزنم که.  خودم بعدش خیلی پشیمون شدم.  همسرمم اومدیم ...

عزیزم بهت هشدار میدم که سریعا روی کنترل اعصابت کار کن.فکر کن همه حسودن و باید جلوشون رابطه تو خوب جلوه بدی.دیگران فقط خوشحال میشن شما همو بکوبین.توی سفر هم نگاه کن ببین همسرت از چه رفتارای خونواده ش خوشش میاد همونارو انجام بده و سعی کن چندتا سفر دونفری برید و بهش خوش بگذره هرگز به سفر رفتن بدون تو فکر نمیکنه

عزیزم بهت هشدار میدم که سریعا روی کنترل اعصابت کار کن.فکر کن همه حسودن و باید جلوشون رابطه تو خوب جل ...

ممنونم.  چشم همه تلاشمو میکنم..  خودش مشاوره خونده و میگه گاهی لازمه زن و شوهر تنهایی برن سفر که قدر همو بدپنن

اخه همش میگه تو بد سفری و...  همش منو باخانوادش میبره سفر منم محدود میشم و بدخلقی میکنم اونم می ...

خب باید با هم گفتگو کنید صحبت کردن بهتر از تیکه انداختنه بهش بگو من مسافرت تنهایی رو ترجیح میدم تو برنامت بزاری با هم دو‌تایی فقط بعد وقتی با هم رفتید بعدش در طول سال با خانواده ها هم برید صحبت کن خواستو بگو بدون غرض ورزی و ناراحتی 

خب باید با هم گفتگو کنید صحبت کردن بهتر از تیکه انداختنه بهش بگو من مسافرت تنهایی رو ترجیح میدم تو ب ...

بهش گفتم.  اونم فقط میگه تو بد سفری. تو مسافرتا حالمو میگیری. منم دوبار با خانواده خودم بردمش سفر متوجه شد یه محدودیت هایی داره 

بهش گفتم.  اونم فقط میگه تو بد سفری. تو مسافرتا حالمو میگیری. منم دوبار با خانواده خودم بردمش س ...

پس حتما یه مشاور حاذق برو نزار چیزای کوچیک بزرگ شه راه حل بگیر از مشاور و انشالله درست میشه