2777
2789
عنوان

وزن جنینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه یجور گف اصلا وزن نگرفته دو سه هفته انگار عقبه. نگرانم کرد

ببین دو سه هفته عقب را از روی اندازه های دیگه میگن نه وزن..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
24 هفته میشه شیش ماه دگ. یعنی من شیش ماهم تموم شده

عزیزم من 26هفته م تموم شد شش ماهمم کامل شد شما الان پنج و نیم ماهته و وزن جنینتم نرماله.بچه دوماه اخر بیشترین وزنو میگیره.بااین حال خودتونو تقویت کنین.یه پودریه که دکتر نسخه میکنه فکر کنم باید قاتی شیر بشه برای شما ننوشت؟

عزیزم من 26هفته م تموم شد شش ماهمم کامل شد شما الان پنج و نیم ماهته و وزن جنینتم نرماله.بچه دوماه اخ ...

قربونت ممنون. چرا پودر لیدی میل داد وکلی قرص ویتامینو اینا. ولی باز وزن نگرفته دگ. بخورم ایشالا ک وزن بگیره. 

خدا نی نیتو برات نگهداره عزیزم 🌹

قربونت ممنون. چرا پودر لیدی میل داد وکلی قرص ویتامینو اینا. ولی باز وزن نگرفته دگ. بخورم ایشالا ک وز ...

نی نی من تو همون 26هفته دنیا اومد و اسمونی شد دور از جون نی نی خودت.انشاالله قدمش خیر باشه برات عزیزم

نی نی من تو همون 26هفته دنیا اومد و اسمونی شد دور از جون نی نی خودت.انشاالله قدمش خیر باشه برات عزیز ...

الهی بمیرم. ایشالله هرچه زودتر ی نی نی خدا بهت بده😘

مممون فداتشم 🌹

نگران نباش عزیزم ماه آخر ماه وزن گیری هستش،بستنی و خرما زیاد بخور من پسرم ماه آخر وزن گرفت ، بدنیا ...

میشه دقیقا بگی چیا خوردی.. منم ماه اخرمم

وقتی به دستش آوردی، یادت نره چقدر میخواستیش🙂

میشه دقیقا بگی چیا خوردی.. منم ماه اخرمم

عزیزم من تا 8ماه سرکار  میرفتم منظم غذا نمی‌خوردم ، ولی ماه آخر خونه موندم فقط استراحت میکردم و استرس و از خودم دور میکردم ، بستنی و خرما (اول صبح ، و قبل خواب بیشتر بخور)و سیب زمینی و آبگوشت و کباب و برنج کته و شیرینی بخور ، البته مراقب قندت باش