2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 82 پست
من 17 سالمه  دو ماه دیگه عروسیمه  🙂🌺

مبارکه خوشبخت بشی عزیزم

ولی گلم استارتر نپرسید که سنتون و وضعیت ازدواجتون چیه

یعنی میخواستی بگی سنت کمه و ازدواج کردی؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دعانویس هیچ فایده ای نداره به معرف بسپار

خب یکی از دوستهام یکی و معرفی،کرد عالی بود همون که میخواستم بود نمیدونم چرا یهو همه چی خراب شد اصلا موندم افسردگی گرفتم

خب یکی از دوستهام یکی و معرفی،کرد عالی بود همون که میخواستم بود نمیدونم چرا یهو همه چی خراب شد اصلا ...

تو ک همه راهارو رفتی ، اینم برو

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
خب یکی از دوستهام یکی و معرفی،کرد عالی بود همون که میخواستم بود نمیدونم چرا یهو همه چی خراب شد اصلا ...

چی بگم گلم خودنم ازدواجم جور نمیشه شاید اونی که قسمته هنوز ندیدتت انشاالله که تواین سال بهترین ازدواج برات رقم بخوره

الان این حرفی که زدی چه دردی از اسی دوا میکرد؟ شما به بلوغ کامل نرسیدی الان وقت ازدواجت نبوده متاسف ...

خب دوس داشتم 

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خا چی کا کنیم 

دعوتی گلم 🌺🌺🌺🌺🌺🙂🙂🙂🙂🙂

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
الان این حرفی که زدی چه دردی از اسی دوا میکرد؟ شما به بلوغ کامل نرسیدی الان وقت ازدواجت نبوده متاسف ...

والا به خدا کم عقلی هم حدی داره.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

نه بابا من هیچوقت برای کسی بد نخواستم انقدر عذاب کشیدم خودم به خدا خوشحال میشم نمیدونم چرا خدا بهم ن ...

آره میفهممت ما هم همینو میگیم

اما حس کردم از روی بچگی یه چیزی پروند

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز