2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخرین خواهشااااا همش عوارضهههه من خوردم عوارضشم دیدم(حالا یعنی اصل بود) یه توصیه میکنم اصلا نخرید این آشغالا رو از توی داروخانه قرص و شربت اشتها تهیه کنید و بخورید

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
نخرین خواهشااااا همش عوارضهههه من خوردم عوارضشم دیدم(حالا یعنی اصل بود) یه توصیه میکنم اصلا نخرید ای ...

چی بود عوارضش اخه من شیش ساله رژیم میگیرم اصلا اضافه نمیکنم

چی بود عوارضش اخه من شیش ساله رژیم میگیرم اصلا اضافه نمیکنم

جوشای گنده.تپش قلب. بی خوابی. پف الکی کلسیم بدنت میاد پایین.جینسینگی ک داخلشه خودش کلی عوارض داره برا کبد حتی اگه عرق کاسنی بخوری.اصلا نخور به جاش شربت مولتی سانستول اشتها بخر چهار پنج دوره بخور تا وزن بگیری یه کم گرونه ولی خوبه

حتما پاک بشه نی نی یار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10441804/لازم-دونستم-ک-این-ویدئو-رو-به-اشتراک-بزارم-هر-خانومی-اینو-باید-ببینه

خودم ن ولی مشتری هام همه راضی ان

میشه درخواست دوستی بدم و سوالاتمو جواب بدی راجب گین آپ؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
چطور بود قرصش ؟چاقت کرد؟

پف بود از 5کیلویی ک اضافه کردم توی دو هفته همش رفت😑مگر اینکه تو بخوری بهت بسازه و 10کیلو اضافه کنی لااقل 5تاش برات بمونه...نخوری بهتره عوارض داره☹️