2777
2789
عنوان

چرابیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 35 پست
من موقع پری وقتی درد داشتم مث توپ قل میخورم اینور و اونور یهو صبح میبینم جلو درم یا زیر تخت😂😂😂الب ...

عزیزم خوشبخت باشی انشاالله و بی درد . من یه کیسه آب گرم میزارم روشکمم بایدم رو مبل دراز بکشم به حالت نیم دراز

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
کلا خواهر 5 ماهه خواب ندارم، کم خوابم ولی ن دیگه این مدلی داغون شدم اخی عزیزم ان شاءالله بخوابه احت ...

والامنم انقد خوش خواب بودم ولی الان ب لطف آقا اگر کلا از۲۴ساعت ۵ساعت بخوابم اونم تیکه تیکه هی واس شیربیدارمیشم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوشبخت باشی انشاالله و بی درد . من یه کیسه آب گرم میزارم روشکمم بایدم رو مبل دراز بکشم به حالت ...

ممنون عزیزم همچنین شما مهربون♥️

اخی عزیزم سعی کن زمانی پری تموم شد خیلی سردی نخوری تو گری چیزای سفید نخوری مث لبنیات

واینکه 3 روز اخر گری حلوا های با طبع گرم و داروهای عطاری با طبع گرم بخوری

والامنم انقد خوش خواب بودم ولی الان ب لطف آقا اگر کلا از۲۴ساعت ۵ساعت بخوابم اونم تیکه تیکه هی واس شی ...

عزیزم ان شاءالله خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر 

منم تیکه تیکه هست فقط ی شب راحت خوابیدم اینم شوهرم نگهش داشت 12 تا 6 صبح خیلی چسبید☺️بعضی وقتا ک تا صصبح ی تیکه بیدارم میبینم هنوز ی ذره ک میخوابم واقعا خیلی بهم انرژی میده 

مادر شوهرم گفتی حکم خداست اینمدلی میشه مادر 

عزیزم ان شاءالله خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر  منم تیکه تیکه هست فقط ی شب راحت خوابیدم این ...

قربونت عزیزم همچنین💖

منم اول واخرش خودم بایدنگهش دارم چون شیرخودمومیخوره 

اره دیگ بیخودی ک بهشت زیرپای مادرانیست یه حکمتی هست

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
قربونت عزیزم همچنین💖 منم اول واخرش خودم بایدنگهش دارم چون شیرخودمومیخوره  اره دیگ بیخودی ک ب ...

ممنون عزیزم اره منم با خودمه شیرخشک بهش داد شوهرم خیلی حالم بد بود

اره درسته