2777
2789
من آخرین بار ۴ ساعت داشتم زار میزدم البته من نامزد بودم مادرش کاری کرد من از هرچی ازدواج هست فراری ب ...

اگه نامزدت دوستت داشت جدانمیشدی چون نمیزاشت یادت نره

الانم بزرگترین اشتباه میکنی بانامزدت دوستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نامزدت دوستت داشت جدانمیشدی چون نمیزاشت یادت نره الانم بزرگترین اشتباه میکنی بانامزدت دوستی&nbs ...

نمیتونم یهو جدا شم دوسش دارم 

ولی خب نامزدمم طرف من بود ولی مادرش اصلا هرچی میگفت نامزدم کار خودشو می‌کرد 

یا نفهم بود یا خودشو میزد به نفهمی

چطور قبول کرد نامزدت جداشه ازت اگه واقعا طرفته رک و محکم جلو مادرش وایسه

متاسفانه رک و محکم زمانی به مامانش توپید ک من گفتم دیگه تمومه الانم خودمو خودش فقط باهم در ارتباطیم 

متاسفانه رک و محکم زمانی به مامانش توپید ک من گفتم دیگه تمومه الانم خودمو خودش فقط باهم در ارتباطیم& ...

نمیدونم والا چی بگم ولی سرسنگین باش قهری دلخوری چیزی نشون بده اگه دلت واقعا باهاشه تا بعدها حسرت نشه

نمیدونم والا چی بگم ولی سرسنگین باش قهری دلخوری چیزی نشون بده اگه دلت واقعا باهاشه تا بعدها حسرت نشه

دیگه نمیخوام ببینمشون 

بیشتر مشکلاتی ک از اول داشتیم بیشتر بخاطر رفتار مادرش بود حتی پدرشم به مدرش میگفت تو رابطشن دخالت نکن ولی اصلا طرف حالیش نمیشد 

الانم با اینکه ۵ ماهی هست با خانوادش قطع ارتباط کردم

ولی دلم خیلی پره  دیگه نمیخوام مامانشو ببینم 

قصدت برگشت مجدد پیش نامزدته؟ 

دوسش دارم ولی خانوادشو نمیخوام 

خیلی دو دل شدم بعد اتفاقاتی ک افتاد 

ولی نمیتونم نبودشو تحمل کنم 

الان فقط داریم میگذرونیم نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم هنوز آمادگی ندارم

خیلی

خب توکل ب خدا پس سیاست یاد بگیر عزیزم 

ازدواج کن خیلی خیلی سرسنگین باش ارتباطت با حانوادش قطع نکن خیییییلللیییی کم باشه بعد از عروسی اگه دیدی بهتر نشدن کاملا رابطت قطع کن فقط پله پله و با سیاست حواست باشه 

خب توکل ب خدا پس سیاست یاد بگیر عزیزم  ازدواج کن خیلی خیلی سرسنگین باش ارتباطت با حانوادش قطع ...

مرسی عزیزم از راهنماییات امیدوارم خدا همیشه واست خوش بخواد

زمان بگذره شاید بتونم قبول کنم ببینمش الان حس نفرت شدیدی بهش دارم 

ولی آره باید سیاست داشته باشم 

خاکی بودن و محبت خالصانه جز ضربه سودی واسم نداشت