2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم❤

فقط باید چندبار استفاده کنی تا قلقش بیاد دستت

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

ببین اصلا مو رو ضخیم نمیکنه این یک 

دوم نوره اصل بگیر من نوره شفا رو قبول دارم تو اینستا تلگرام بزنی بالا میاره 

اصل اصل 

بدنت باید خشک باشه 

بعد یا آب مخلوط کن این کاست باشه 

بزن به بدنت چهار دقیقه بعد با چوپ بستنی یا همین کاردرک تو آرایشگاه ها اول اب بریز بعد با کاردک عین ژیلت بکش کامل تمیز میشه 

بعدش از همون غرقه روغن بنفشه یا روغن زردچوبه بگیری خیلی عالیه مانع جوش زدن میشه 

من پشتم دستم نمیرسه اعصابم بهم میریزه بعد ب تیغم حساسیت دارم😑 شنیدم نوره خوبه کافیه بزنی به پوست و ...

من استفاده میکنم راضیم .موها دیر به دیر رشد میکنن

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
توی کانال خاصی تو برنامه‌س؟ یا وارد برنامه بشی پیدا میکنی

وارد شو سرچ کن بگردی پیدا میکنی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برا از بین بردن مو هست یا برعکسش؟😐😂 

مث لیزر میمونه برا مو کرکی خوب نیست 

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
میترسم ضخیم بشه و بسوزم با حرفای بقیه😑 ولی خسته شدم از ژیلت بخدا حساسیتم دارم پر گردن و قفسه سینم ش ...

نه ضخیم نمیشه، 

فقط باید بدنت خشک خشک باشه که نسوزی 

و پودر را با آب گرم درست کن غلظتش مثل ماست باشه و بزار روی بدنت حدود 7 دقیقه که شد دیگه با کاردک بکش روی بدنت موها کنده میشه بعدم بشور

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍