2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 66 پست
آخی الهی به سلامتی فارغ بشی عزیزم  میوه تا میتونی میوه بخور خیلی خوش چهره میشه  من هر شب ...

سه ماهه اولم میتونستین چیزی بخورین؟ من ویار شدید داشتم نمیتونستم چیزی بخورم ولی الان گوجه سبز و هندونه و طالبی زیاد میخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه ماهه اولم میتونستین چیزی بخورین؟ من ویار شدید داشتم نمیتونستم چیزی بخورم ولی الان گوجه سبز و هندو ...

من الان ۱۳ هفته هستم 

آره فقط حالت تهوع داشتم اونم فقط عصرا و شبا برای دخترمم همینطوری بودم فک کنم اینم دختره 

فقط یه کم اشتهام کم شده بود همین 

نی نی من هفت ماهش هیچوقت مزاحم خوابم نشد بجز یه ماه اول 

خوش به حالت 

دختر من از وقتی دنیا اومد تا چهارماه شبها بیدار بود روزها خواب 

من داغون شده بودم اصلا خواب نداشتم 

من الان ۱۳ هفته هستم  آره فقط حالت تهوع داشتم اونم فقط عصرا و شبا برای دخترمم همینطوری بودم فک ...

به این چیزا نیست اصلا فقط سونو جنسیتو تعیین میکنه کی برا ان تی میرین؟

به این چیزا نیست اصلا فقط سونو جنسیتو تعیین میکنه کی برا ان تی میرین؟

دوست جونی میگم شما چند هفته رفتی ان تی؟

بهت گفتن جنسیت رو ؟

برای دخترم ۱۲ هفته و ۲ روز رفتم گفت معلوم نیست 

[QUOTE=289405130]تو مفاتیح دعا برا پسر شدن بچه هس دوس داشتین امتحان کنین بالاخره همه دوس دارن هم دخت ...

تو نت سرچ کنید میاره فکرکنم همسرتون باید دست بزاره رو پهلوتون وایه الکرسی بخونه همچین چیزی بود بازم سرچ کنید فقط باید حتما اسمشو بزارید محمد

تو نت سرچ کنید میاره فکرکنم همسرتون باید دست بزاره رو پهلوتون وایه الکرسی بخونه همچین چیزی بود بازم ...

باشه عزیزدلم ممنون 

خیلی دوست دارم جنسم جور شه 

ولی دیشب خواب دیدم دارم سیب و موز میخرم 

من به خواب خیلی اعتقاد دارم 

به خاطر همین میگم احتمالا دختره