2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلخه ولی واقعیه حرفت

من انقدر ب قهر ادامه میدم تا طرف خودش بیاد اگه بدونم خودش مقصره اصلا بنای اشتی نمیزارم  ولی اگه من مقصر باشم با شجاعت تمام عذرخواهی میکنم ولی بر عکس باشه تا قیامت هم باشه آشتی نمیکنم چون برام اهمیت قائل نیست و براش مهم نیستم . احترام باید دو طرفه باشه

من انقدر ب قهر ادامه میدم تا طرف خودش بیاد اگه بدونم خودش مقصره اصلا بنای اشتی نمیزارم  ولی اگه ...

ارع منم وقتی مقصر باشم عذرخواهی میکنم و تموم میشه 

ولی اون نه اینجور نیست هیچ وقت نمی‌پذیره اشتباه کرده وقتی هم قهر کنیم تا چند روز ممکن پیداش نشه😕

ارع منم وقتی مقصر باشم عذرخواهی میکنم و تموم میشه  ولی اون نه اینجور نیست هیچ وقت نمی‌پذیره اش ...

پیداش نشه  اگه اون واست ارزش قائل نمیشه تو برا خودت ارزش بزار  خودتو دست کم نگیر قدر خودتو بدون .  بنظرم استوری هم نزار  اتفاقا انقدر خودتو تو مجازی مشغول نکن کمتر انلاین باش  با این حرکت کنجکاوش کن بیشتر سمتت ترغیب میشه 

رفتن ب بیرون ک استوری گذاشتن چه ربطی ب پسره داره؟؟ چرا فکر میکنی پسره بفهمه این بیرونه پسره داغون می ...

پسرا داغون نمیشه

این ی جور نخ دادن هس 

این میخوادباهاش حرف بزنه