2777
2789
عنوان

پشمام یه چیزایی درباره جاریم دیدم و شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بین اقوام شوهرت .اون فیلمو به شما نشون داده؟

از اون گذشته شما گفتی مال یه شهرید الان میگی دخترروستاییه!

۱۷ سال واقعا سن کمیه برای ازداج... من ۱۹ سالمه همین الان به ۱۷ سالگیم و بچه بودن و... می خندم ازبس بچه بودم.

کاش به اون کسی که نشونت داد میگفتی به من ربطی نداره وچرا ب من نشون میدی.و میرفتی از پیشش.

چرا یه نفر میخواد باابروی یه نفربازی کنه اونم پیش جاری....

چون شما از گذشته و اینده خبرنداری ‌شتر دیدی ندیدی.

یا ستارالعیوب

اخه اینم شد خاله!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ معمولا خاله ها رازدارن

اینو ببین https://www.ninisite.com/discussion/topic/11013604/خالم-بمن-گفت-تو-دیوونه-ای-بدبخت

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
عزیزم منتظر تاوان دادن کسی نباش، خدا دل شکسته رو میخره ولی چرا به بهای تاوان بقیه میخوای بفروشی؟ دلت ...

ننمیدونم والا ولی حالم خرابه🙂💔

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
۸ابان عضو میشدی میشد تاریخ رند

منم باید هفتم ثبت نام می کردم  ولی نمیشد دیگه چن‌روز‌دیر‌تر ثبت نام شد اون موقعه ها قبول نمی کرد

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
امیدوارم....  من ک روزی نیست چهره معصوم اون بنده های خدا جلو چشمم نیاد و غصه نخورم😢

دقیقا منم😭😭😭

اما وعده خدا همیشه راسته هیچوقت نمی زاره هیچ خونی پایمال بشه

به امید اون روز🤲🤲

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چرا بین اقوام شوهرت .اون فیلمو به شما نشون داده؟ از اون گذشته شما گفتی مال یه شهرید الان میگی دخترر ...

مال یه شهریم و خونه مامانش تو یکی از روستاهای اطراف شهرمونه 

بله میدونم کم سنه ولی دلیل موجهی برای اینکارش نیست و من موقه خواستگاری به مادرشوهرم گفتم سنش کمه ولی قبول نکردن 

منم به هر حال نمی خواستم و نمی خوام آبروشو ببرم با اینکه دل خوشی ازش ندارم