gole_nargess_ziba مدیر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 766 عنوان 10 میلیارد پول | مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 47 پست اگر بهتون 10 میلیارد پول بدن، باهاش چی میخرید ؟من ۵ میلیارد خونه، ۲ میلیارد ماشین، ۱ میلیارد چیزهای متفرقه مثل تعویض اسباب خونه و طلا و سفر و... دو میلیارد باقی مونده هم تقسیم میکنم بین خانواده ی خودم و همسرم♥️ جاری مثل رود🌱💛🧡 1402/02/15 | 10:44 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gole_nargess_ziba مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 766 باپول کارگری ب هیجا نمیشه رسیدفقط خرج خوراک شکم میشه هیچ پس اندازی نمیشه کرد😞 ب امیدی اون روز ک هیچ ... اره عزیزم واقعا سخته... تازه ما کارمندیم نمی تونیم خونه بخریم و ماشین دلخواه مون رو سوار بشیم یا سفر خارجی بریم😪 انشاالله خدا بهتون برکت بده. جاری مثل رود🌱💛🧡
ابانیام عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 432 اره عزیزم واقعا سخته... تازه ما کارمندیم نمی تونیم خونه بخریم و ماشین دلخواه مون رو سوار بشیم یا سفر ... من تازکانی ک خونه پدری بودم نمیدونستم مستاجری اصلاچی هست ولی ازدواج کردم فهمیدم چقدبده بی خونه بودن
_دختر_شیرازی_ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 11957 یا مهاجرتیا یه ون کمپر میخریدم ۲ میلیارد، بقیه اش هم مثلا دو تا آپارتمان، که با کرایه خونه ها برم سفر. حداقل ۱،۲ سال اینطوری میگذروندم.....