2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست
اول اینکه یه جاخوندم یه پزشکی به این سوال جواب داده بود که احتمالش هست از روز اول سیکل تا ۱۴،۱۵ام سی ...

اولین بار بودش خب 

اونم دیگه گذشت 

چون من پریودیم کلا 5 روزه خونریزیم خیلی کم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار بودش خب  اونم دیگه گذشت  چون من پریودیم کلا 5 روزه خونریزیم خیلی کم بود

دیگه نکن خونریزیت کمم باشه چون پاک نشده بودین اشتباهه بایدیکروزم منتظرمیموندین ازنظرشرعی وصدالبته پزشکی

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دیگه نکن خونریزیت کمم باشه چون پاک نشده بودین اشتباهه بایدیکروزم منتظرمیموندین ازنظرشرعی وصدالبته پز ...

نه دیگه اصلا انجام نمیدم 

الان چیکار کنم قرص اورژانسی بخورم؟

چون اصلا قصد بارداری ندارم

نه دیگه اصلا انجام نمیدم  الان چیکار کنم قرص اورژانسی بخورم؟ چون اصلا قصد بارداری ندارم

به نظرم بخورید چون میگم قبلا یه جاخونده بودم احتمالش هست ولی قرص اورژانسیم خیلی ضررداره نخوری بهتراز اینه که بچه بیاری بازم خودتون هرچی صلاح میدونین

به نظرم بخورید چون میگم قبلا یه جاخونده بودم احتمالش هست ولی قرص اورژانسیم خیلی ضررداره نخوری بهتراز ...

خب اخه من اصلا قصد بارداری ندارم تازه ازدواج کردم 

یعنی اگع بخورم خیلی ضرر داره؟ و اینکه تو دوران پریودی هستم قرص پریودیمو خراب میکنه؟

خب اخه من اصلا قصد بارداری ندارم تازه ازدواج کردم  یعنی اگع بخورم خیلی ضرر داره؟ و اینکه تو دو ...

نمیدونم خراب کنه یانه ولی قرص اورژانسی انقد قرص بدیه که درطول ماه فقط باید یه دونه بخوری عوارضش روتو نت ببین به نظرم ازیه دکترمتخصص کمک بگیر اینجوری مطمئن تره شاید اون مطلبی که من خوندمم درست نباشه ازنظریه متخصص

نمیدونم خراب کنه یانه ولی قرص اورژانسی انقد قرص بدیه که درطول ماه فقط باید یه دونه بخوری عوارضش روتو ...

کلا در عمرم من فقد یکبار خوردم قرص اورژانسی که اونم اصلا عوارضی نداشت دوماه پیش خوردم میشه الان دوباره بخورم؟

کلا در عمرم من فقد یکبار خوردم قرص اورژانسی که اونم اصلا عوارضی نداشت دوماه پیش خوردم میشه الان دوبا ...

میتونین بخورین الان ان شاءالله که هیچ عوارضی براتون نداشته باشه همیشه سالم وسلامت باشین