2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ساعتی هست قهره

سر غذا😒

من سوپ پر از مرغ درست کرده بودم مامانش آش آورده بود میگه من سوپ نمیخورم گشنمه آش میخورم!

این در حالیه که بقیه مواقع نمیذاره من آش بذارم میگه گشنم میشه😐

سر سفره سر همین چیزا دو کلمه بحثمون شد قهر کرد نه شام خورد نه چایی منم اول رفتم توی اتاق بعد گفتم چرا گشنه بمونم

اومدم هم شاممو خوردم هم همه چیز

تهش باز دلم براش سوخت آش ریختم گذاشتم جلوش گفت گشنم نیست همونجور رفت خوابید😒

دوروزه قهرم  سر اینکه با خانوما خیلی گرم میگیره  اصلا حد و حدودی نداره واسه رفتاراش  ...

بعضیا اینجورین..چرا دعوا و قهر .با خوشی بگو .بزار اونم انجام بده .قهر عشقو از بین میبره 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من .الان یه ساعت مهمونم داریم سر اینکه پاسور بازی میکردسم من ی برگ بد زدم باختیم بلند بهم گفت چرا اینطوری بازی میکنی منم اروم گفتم چرا منو جلو بقیه ضایع کردی گفت من ضایعت نکردم و حرفتا یادت باشه و سرسنگین شد الانم من اومدم تو اتاق اونا دارن بازی میکنن اعصابم خورده من واقعا حوصله قهر و اینا ندارم اصن از قهر خوشم نمیاد نمیتونم باهاش قهر باشم چیکار کنم ب نظرتون😔

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

قهرن ولی بحث کردیم. کلی برنامه ریختم بریم بیرون گفت حالم بده‌خودش رفت بیرون منم گفتم خیلی بدی و استیکر اخم فرستادم میگه چرا نمیگی برو عزیزم خوش بگذره. حالا میگم کی میای طلبکاره میگه مگه نگفتی مهم نیست دیگه کارات!!! خسته شدم واقعا