2777
2789
عنوان

بارداری سوم هدیه خدا ناغافلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4243 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی که تو قرآنش فرموده یک برگ نمیفته مگر به اجازه ی خودش ، چطور  تشکیل یک انسان از روی اتفاق می‌تونه باشه 

شکر خدا کن. اونم مثل همین دو تا بچه ات میمونه 

حسی که داری رو می‌فهمه. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

فدات

قربون شما

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
🤣🤣🤣🤣🤣 ایول 

مال ما خطا نبود. یه روز مونده به پریودم من گفتم امکان نداره این زمون ادم حامله بشه ، شوخی شوخی شد. ولی عاشقشم خدایا شکرت 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
خدایی که تو قرآنش فرموده یک برگ نمیفته مگر به اجازه ی خودش ، چطور  تشکیل یک انسان از روی اتفاق ...

حرفتون به دلم نشست بله منم از ته قلب معتقدم خواست خدا بوده یکی از دوستان همینجا گفتن این هدیه هارو من اسمش میذارم خطای انسانی من اصلا این جمله و باور ندارم تا خدا نخواد هچوقت‌یک  انسان‌پا به این دنیا نمیذاره باید بیاد میاد و اگر نباید بیاد...

مبارکه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
حرفتون به دلم نشست بله منم از ته قلب معتقدم خواست خدا بوده یکی از دوستان همینجا گفتن این هدیه هارو م ...

ان شاالله صحیح و سلامت بدنیا بیاد ♥️

البته حق داری شوکه بشی و یک مدت هم کنار نیای. ولی میگذره . یک دوره داره .

تکون خوردناش شروع بشه همه چیز رو فراموش می‌کنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630