2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نمیکنم خواستگار گفت داماد تون پشت سرتون حرف زد

متوجه ام عزیزم،منم خودم شنیدم دامادمون پشتم بدمیگف بنده خدا بعد اینکه فهمیده بود شنیدم نمیدونست چیبگه هیچوقت نمیبخشمش😂

همین کار کردم برای بعدی ها ولی دلم چرک شده میگم نکنه دامادی که خودم وصلت ازدواجشون جور کردم رابی ازد ...

ممکنه کار دامادتون بوده باشه.

میگن مراقب مالت باش همسایه تم دزد تصور نکن.

شما هم دفعه بعدی.تا ازدواج نکردی.نامزد یا خواستگارتو.تنها نذار با داناد مشکوکتون.

پر این مورددیگه کاری نمیتونی بکنی

نه دوست برادرم بود منظورم اینکه اگر عاشقم بود ده نفر هم بگن این دختر فلان فلان باز پسر میگه من همین ...

خوب یک جورایی خواستگاری سنتی بوده. عشق و عاشقی وقتیه که دونفر از قبل به هم خیلی نزدیک شده باشند

بله درسته

خوب پس عشقی در کار نبوده. شاید دامادتون یک چیزی گفته اون پشیمون شده.

شاید هم این طوز نبوده.بد بین نشو به دامادتون.

ولی از این به بعد حواستو جمع کن.

اگر خودت یا برادرت به اقای خواستگار دسترسی دارید ازش بپرسید.چه اشکال داره. حالت گله. مثلا داداشتون بگه خواهر مارو نپسندیدی.یا بگه دامادمون تحویلش نمیگیریم چرت و.پرت زیاد میگه.

خودتون هم اگه دسترسی دلرسد حالش رو بپرسید و حرفو بکشید به دامادتون. شاید خودش بگه.

البته باز این بستگی به خونواده و عقایدتون داره. ممکنه خونواده بفهمند عصبانی بشند.

خوب پس عشقی در کار نبوده. شاید دامادتون یک چیزی گفته اون پشیمون شده. شاید هم این طوز نبوده.بد بین ن ...

راستش طرف یکم عقدی بود مثلا بهانه گیر بود نمیپرسم برادرم هم باهاش ارتباط نداره چون مهاجرت کرده پرونده بسته شده فقط دلم از داماد چرک شده با تردید

خوب پس عشقی در کار نبوده. شاید دامادتون یک چیزی گفته اون پشیمون شده. شاید هم این طوز نبوده.بد بین ن ...

چه خوب با صبر صحبت میکنی با حوصله میدونی آدم گاهی خیلی حرف ها را نمیتونه به آشنا بگه ولی به غریبه میتونه