2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر بهتون پول میده 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 37 پست

حقوقش ک میاد قسط هارو کنار میزاریم و ۱ تومن پس انداز ..اگر خرید نداشته باشیم ۲ تومن...نزدیک ۶ تومن میمونه ۳ تومن میده ب من ..۳ تومن خودش ک خرید ماهانه هم  با شوهرمه. ‌۱ و نیم برای خرید میره و درکنارش اسنپ هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد میده  می‌ریزه ب کارتم واسه خرج خودم مثلا من چون خیلییی  (لباس مانتو شلوار کفش لوازم آرایش و..)زیااادد میگیرم لوازم خونه و خوراکی و.. ام باهم میریم خرید ولی گوشت رو از شهر خودمون(شهر پدریم) میخرم گوشت تازه و کشتار روز 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

هیچی خداروشکر محتاجش نیستم دستم تو جیبمه

بحث محتاجی نیست شوهر جز وظایفشه تامین کنه ولی اینکه خودتون درآمد دارین که چه بهتر

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
اره خوب من لوازم ارایشی برند میخرم یه سرم پوستی الان نزدیک یک میلیونه 

افرین بخدا بهترین کار بنظرم آدم ی چیز اصل بگیر از همون داشته باشه بهتر اینکه هزارتا فیک بگیره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره خوب من لوازم ارایشی برند میخرم یه سرم پوستی الان نزدیک یک میلیونه 

خب معلومه وسعتون میرسه که میخری عزیزم انشالله خدا بیشترش کنه😍

دقیقا من یا به پوستم چیزی نمیزنم یا برند میخرم 

دقیقااا من خودمم همین شکلیم خیلی روی لوازم پوستی و آرایشی و مراقبت پوستی حساسم و وسواس بخرج میدم

نه پولدار نیستیم ببین خونمون کوچیک ماشینمونم پراید اما زیادی خرج الکی میکنیم 

آها خوش باشی عزیزم ولی من خیلی تو اینکارا دقت میکنم مثلا برای کراتین موهام آنقدر پرس و جو کردم با یک سوم قیمت بهترین جا بهترین کار زدم بیشتر چیزا همینطوریم حتی لباس خریدن نکه خسیس باشم ها خوشم میاد کلا 😍😍که بگردم ولی خب قانعم هستم دیگ