2821
2789
عنوان

رمان قمار باز

278 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها رمان قمارباز رو خوندین ؟ 

من این رمان رو از این از اینجا دانلود کردم https://worldevents.ir/the-gambler/ میخوام ببینم ارزش خوندن داره یا نه ؟ لطفا جواب بدین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی داره ترجمه کی باشه حمیدرضا آتش‌ بر آب و جلال آل‌احمد ترجمه‌های خوبی دارن. برای شروع خوندن کتاب‌های داستایوفسکی گزینه خوبیه بعدش برو سراغ مردم فقیر یا همزاد بعدش شروع کن رمان‌های حجیمش رو خوندن

کسی تا حالا رمان هیچکسان ۴ رو خونده ؟

pdf تا حالا آمده؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
عزبزم رمان عاشقانه هست ؟

بله به طور کلی یه مضمون عاشقانه داره ولی رمان‌های داستایوفسکی به احساسات و افکار آدم‌ها از جنبه‌های مختلف نگاه می‌کنه طوری که خیلی برای علم روانشناسی جذابه ولی اگر منظور شما عاشقانه‌هایی مثل غرور و تعصب هست نه اون سبکی نیست

[QUOTE=289467976]اره اومده[/QUOTE

اخ جون آمده 

یعنی گوگل بزنم pdf هیچکسان میاره ؟

شما لینکش رو ندارید ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲