2777
2789
عنوان

گشنمه😖

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم دندون عقلمو جراحی کردم فقط همین بستنی و سوپ و فرنی و این چیزا میتونم بخورم همونم که اینقدر د ...

من الان ۵ روزه دارم اینارو میخورم هنوزم فکر کنم یه ۱۰ روز دیگه نباید چیز سفت و غذای عادی بخورم

آره بخدا یا قرمه سبزی 😋 وای دلم میخواد گریه کنم از گشنگی سرم گیج میره ناهار پوره سیب زمینی میخورم ...

وای ضعف کردم  من دیروز فشارم افتاد تو دستشویی غش کردم یه ساعت اب قند بهم میدادن 🤣

من الان ۵ روزه دارم اینارو میخورم هنوزم فکر کنم یه ۱۰ روز دیگه نباید چیز سفت و غذای عادی بخورم

دردمم خیلی زیاده مسکن میخورم اصلا اثر نداره 

دیشبم که رفتم برا جراحی هیچی نخورده بودم از ناهار تا هشت و نیم شب گفتم بعد میام دکتره هم گفت تا ساعت هفت صبح هیچی نخور همین که آبمیوه گذاشتم تو دهنم نمیتونستم قورت بدم از بس درد داشتم 

چون روی عصب بوده خیلی باید مراقبت کنم 

وای ضعف کردم  من دیروز فشارم افتاد تو دستشویی غش کردم یه ساعت اب قند بهم میدادن 🤣

دردش چطوره خیلی درد داره عمل بینی یا نه من که از عمل لوزه خیلی میترسوندن که دردش از عمل بینی و سزارین و فلان بیشتره اما خداروشکر اصلا خیلی درد نداشتم فقط غذا خوردن و حرف زدن مشکله

دردش چطوره خیلی درد داره عمل بینی یا نه من که از عمل لوزه خیلی میترسوندن که دردش از عمل بینی و سزاری ...

نه اصلا منکه روز اول فقط مثه یه سرماخوردگی ساده بینیم میسوخت وسر درد  الان هیچی فقط یکم بخیه ها میسوزه  

دردمم خیلی زیاده مسکن میخورم اصلا اثر نداره  دیشبم که رفتم برا جراحی هیچی نخورده بودم از ناهار ...

منم نتونستم آبمیوه بخورم با بستنی و فرنی راحت تر بودم آبمیوه گلوم رو میسوزوند

منم نتونستم آبمیوه بخورم با بستنی و فرنی راحت تر بودم آبمیوه گلوم رو میسوزوند

باورت میشه صب پاشدم از گشنگی یه در حد چند قاشق چایی خوری بستنی میزاشتم دهنم یعنی بابت هر یه دونش از درد میمردم اشکم در آمد 

نه اصلا منکه روز اول فقط مثه یه سرماخوردگی ساده بینیم میسوخت وسر درد  الان هیچی فقط یکم بخیه ها ...

ا خوبه پس والا اینقدر که به آدم استرس میدن آدم فکر میکنه قراره بمیره تایپیکای که واسه عمل لوزه بود خوندم اصلا یه چیزای نوشته بودن که نگو من که خداروشکر اکی بودم همش میگفتن خطر خونریزی داره اما من اصلا خونریزی نداشتم خداروشکر 

باورت میشه صب پاشدم از گشنگی یه در حد چند قاشق چایی خوری بستنی میزاشتم دهنم یعنی بابت هر یه دونش از ...

آخی انشاءالله زودتر حالت خوب بشه نه من درد ندارم میتونم بخورم ولی زده شدم الان ۵ روزه همینا رو خوردم دلم غذا میخواد 

آخی انشاءالله زودتر حالت خوب بشه نه من درد ندارم میتونم بخورم ولی زده شدم الان ۵ روزه همینا رو خوردم ...

به خدا همینقدر که درد نداری خداتو شکر کن من خوردنم نمیتونم بخورم 

بیسکوییت نرم شده تو چایی یا شیر هم میتونی بخوری 😂نمیدونم چرا اینو گفتم 🤦

انشاالله توام خیلی زود خوب بشی 

دوتایی نمیریم صلوات 

به خدا همینقدر که درد نداری خداتو شکر کن من خوردنم نمیتونم بخورم  بیسکوییت نرم شده تو چایی یا ...

آره دکترم گفت بیسکویت با چایی یا شیر سرد بخور آخه بدیش اینه که هرچی هم بخورم باید سرد باشه آخه سوپ سرد خیلی بد مزه اس یا کی میتونه آبگوشت سرد بخوره ای خدا🤕