2789
خوب پس حریفین همدیگرو  ولی اگه طرف اذری یه ادم مظلوم و بی سرزبون باشه بیچاره میشه

نه ربطی نداره باید رگ خواب طرفت رو بلد باشی

مثلا وقتی عصبیه باید سکوت کنی وگرنه بدتر میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه ربطی نداره باید رگ خواب طرفت رو بلد باشی مثلا وقتی عصبیه باید سکوت کنی وگرنه بدتر میشه

منم سکوت میکنم ولی روز ب روز پر رو تر میشه

منو مظلوم میبینه هر چقدر دلش بخواد ظلم میکنه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سکوت میکنم ولی روز ب روز پر رو تر میشه منو مظلوم میبینه هر چقدر دلش بخواد ظلم میکنه

انشالله که مشکلتون حل بشه ولی وقتی عصبیه سکوت کن نه کلا وقتی آروم بود بشین در موردش باهاش صحبت کن 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
انشالله که مشکلتون حل بشه ولی وقتی عصبیه سکوت کن نه کلا وقتی آروم بود بشین در موردش باهاش صحبت کن&nb ...

همین کارو میکنم یک کلمه صدام در نمباد ح ف بزنن ولی روز ب روز بدتر شده 

فحش و کتک و تحقیر و همه چی 

از استرسش روزی هزار بار میمیرم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
همین کارو میکنم یک کلمه صدام در نمباد ح ف بزنن ولی روز ب روز بدتر شده  فحش و کتک و تحقیر و همه ...

اوو اون مشکل اعصاب داره عزیزم باید با روانشناس صحبت کنه ربطی به ماه تولد نداره منو و شوهرم جفتمون آذر ماهی هستیم درسته شاید زود عصبی بشیم ولی خداروشکر کار به فحش و کتک نرسیده دیگه

اوو اون مشکل اعصاب داره عزیزم باید با روانشناس صحبت کنه ربطی به ماه تولد نداره منو و شوهرم جفتمون آذ ...

اینم شانس منه والا 😅

من همه دوستای دختر و پسرم همیشه آذری درمبومدن از شانسم

رل قبلیم هم اذری بود چندسال باهم بودیم دعوامون نشد یبار 

اینم شانس منه والا 😅 من همه دوستای دختر و پسرم همیشه آذری درمبومدن از شانسم رل قبلیم هم اذری بود ...

🤗عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت باشید❤😘

🤗عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت باشید❤😘

ممنون گلم ❤😘

آخییییی عزیز دلم 😍😍😍😍 مبارکت باشه ❤️ 

خیلی برات خوشحال شدم ایشالا ب دل خوش و با شادی بغل بگیریش 💕😘 

@maya77  بذار خودمو شوشو بزرگ شیم 😂😂بعدا ایشالا قسمت خودم❤️😁 

ایشالا خودت بچه دومیتو بیاری ب شادی 😁😍

:)
آخییییی عزیز دلم 😍😍😍😍 مبارکت باشه ❤️  خیلی برات خوشحال شدم ایشالا ب دل خوش و با شادی بغل ب ...

😊😍

ممنونم عزیزم 

انشاءالله به وقتش قسمت خودت😍

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
بذار خاله هاتو صدا کنم 😅😅😅 @آوا1122     @imfatimaaa   قسمت خودت ایشاله عروس ...

وااای😍

من دیشب خبر حاملگی مهمونمو گرفتم هنوز پرام برا اون ریخته😂۶ ماهش بود

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

مبارک باشه عزیزم ب سلامتی انشالله

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄