2777
2789
عنوان

با شوهری که مدام ایراد میگیره ازم چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

برخوردبایدبشه باهاش.قهرکن ولی نروازخونه.غذاحاضر.خونه مرتب.خودتم اراسته حتی بیشتربخودت برس ولی کم محلی کن.بزازببینه تورونمیتونه تخریب کنه توهمچنان سرپایی ولی به حرفاوایرادهای بچه گانه اون بی اهمیت دعواوبحثم نکن کاملاشیک ومجلسی بگو تاوقتی دنبال بهانه باشی وایرادگیری من حرفی باشماندارم.خیلی جواب میده اصولا این برخورد🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابشو یه جوری بده که دهنشو براهمیشه ببنده بگو خودت چی و کی هستی مگه 

نه دعوابالامیگیره شاید دنبال همینه که اسی شروع کنه که به بقیه بگه اون بودکه نساخت و نمیسازه 

اسی زیادی احساس بروزمیدی بهش.دلت تنگ میشه هرشب نبینش چه خبره اخه.بگوبرواستراحت کن خسته ای منم خوابم میاد یامهمون داریم نروخونشون مگ جای خواب نداری شماکه یراخواب بری خونه اونا.عزیزم مردجماعت اززن وابسته دوری میکنن.مستقل ترخودت نشون بده درسته دلت تنگ میشه براش ولی بروزنده همیشه.شماشاغلم که هستی وقتتم پره دیگ خودتم استراحت کن زندگی متاهلی همش رابطه وبغل وباهم بودن نیست عزیزم.مردها ازبروزاحساسات دوری میکنن چون میبینع تو ببخشیدمیگم اویزونشی دخترجان سبک زندگیت عوض کن عزیزدلم دوسش داشته باش تودلت نه همیشه اماده به خدمت برای رفعش 

اسی زیادی احساس بروزمیدی بهش.دلت تنگ میشه هرشب نبینش چه خبره اخه.بگوبرواستراحت کن خسته ای منم خوابم ...

راست میگی عزیزم قبول دارم حرفتو 

همیشه سعی کردم عشق و محبت بهش بدم فکر کردم اینجوری بهتر میشه اما اون نمیبینه اینا رو ... فقط عیبام رو میبینه 

اما باور کن حس بدیه و بلاتکلیفیه حد اقل بعد سه سال دیگه تحملش برام سخت شده هم شوهرمه هم بقول شما چون عقدم نباید زیاد برم سمتش یا خونشون ... 

همین تصمیمی ک شما میگی گرفتم 

ک خودمو به چیزای دیگه مشغول کنم ک وابستگیم کم شه بهش 

اما خواستم برم باشگاه که روحیم هم عوض شه هر کار کردم اجاره نداد 

با دوستام هفته ای یه روز میرفتیم پارک بانوان اولش گفت باشه برید اما فقط یک ساعت بعدش کلا گفت حق نداری بری 

همین سر کار که میرم به زور اجازه داده هر چند وقت یه بار میاد میگه دیگه حق نداری بری 

افسرده شدم باور میکنی 

نه خودش هست ... نه میذاره برنامه دیگه ای داشته باشم