2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ولی ترمیم چند باره خدایی مکافاته.بشینه خط چشمشو بکشه خیلی بهتره

اره بابا واقعا عذابه 🤕😬خیلی ها دردشم زیاده بخدا 

من توسالن میبینم ک مثلا خانومه میاد برا خط چشم دیگه ترمیمشو نمیاد میگه تحمل دردشوندارم واقعا برا چشم درد داره 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
قبل اینکه بزنیم نمیشه متوجه شد پوستمون رنگ رو نگه ميداره یا نه?

نمیدونم عزیزم،از تتو کارتون بپرسین.شاید یه جوری بشه تست کرد.البته پوست هر قسمت از بدن متفاوته و چی بگم اخه!!!مثلا کجا تست کنن🙄

اره بابا واقعا عذابه 🤕😬خیلی ها دردشم زیاده بخدا  من توسالن میبینم ک مثلا خانومه میاد برا خط ...

بله😂😂😂منم میخواستم برا خط لب برم.از هر کی پرسیدم چنان رعشه ای به جونم انداختن که خودم دردشو حس کردم😂

بله😂😂😂منم میخواستم برا خط لب برم.از هر کی پرسیدم چنان رعشه ای به جونم انداختن که خودم دردشو حس کر ...

😂😂😂😂اره بابا منم مثل شما تحمل ندارم نمیدونم بقیه چجوری تحمل میکنن 

مامانم ابروشو تتو کرد 🤕😬چشاش اندازه پرتقال شده بودن میگفتم بقران الان چشاش میترکه 😂اینقد ترسیدم 

بعد گفتم مامان درد نداشت ؟میگفت ن بابا اصلا درصورتی ک موقع تتو اشکش میومد 😂

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
سلام دوست عزیز من هروقت عکس پروف شمارومیبینم همش برام سواله چرااینوگذاشتی؟!البته ازحرفم ناراحت نشیاف ...

ناراحت نشدم چون موضوعی نیست ک ناراحت بشم این یک

دوم اینکه پروفایل من و کاربریم جفتشون حالت طنزه و به هم میان

سوال دیگه داشتین در خدمتم❤️

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
نه دیگه ندارم😁ممنون

خواهش میکنم عزیزم😅❤️

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
عه مشخصه؟قشنگ شده؟

زیاد مشخص نیس،از نظر من اونقدرام جالب نیس

ولی خب یجوریه انگار مژه های ادمو پرپشت نشون میده

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

من یه بار زدم چند سال پیش خدا ازشون نگذره چقدر بد شد چقدر درد کشیدم.   پارسال با یه جا اشنا شدم زدم بی نظیره 

اصلا هیچی حس نکردم با بی حسیش.هنورم که هنوزه هیچ تغییری نکرده.

حتما برید پیش یه شخص حرفه ای. خواستید بهتون معرفی میکنم.