2777
2789
به شوهرم که گفتن اینقدر عصبی شد که رگ های گردنش بیرون زدم  دیگه تکرارش نکردم😔

طبیعیه با گذشت زمان قبول میکنه ،سعی کن حرف بزنی قانعش کنی ،چون حداقل بچه ازتومیشه شبیه تومیشه

آدم بچه دار نشه خیلی بهتره از اینه که از تخمک و اسپرم اهدایی بچه دار بچه خیلی بده اصلا انگار بچه خود ...

این نظر شماس ،من ایتزور فکرنمیکنم ..اینکه حداقل بچه یه ژنش از خود ادمه ،حس غریبگی بهش دست نمیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبیعیه با گذشت زمان قبول میکنه ،سعی کن حرف بزنی قانعش کنی ،چون حداقل بچه ازتومیشه شبیه تومیشه

این کار به چشم شوهر من یعنی ببخشید زنا 

تا این حد عصبی میشه .بچه ندارم بهتر از اینکه کارم به کتک کاری و طلاق برسه .میشناسم شوهرم رو خیلی حساسه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
الهی عزیزم الان دارین؟

نه متاسفانه .تقریبا ۵سال منتظرم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
آدم بچه دار نشه خیلی بهتره از اینه که از تخمک و اسپرم اهدایی بچه دار بچه خیلی بده اصلا انگار بچه خود ...

قضاوت نکن

گرمی زندگی خیلی ها به همین بچه ها گره خورده

انشاالله خدا به همه بچه سالم و صالح بده اما خوب اینم یه راهیه

واقعا از لحاظ شرعی مشکل داره ؟ برای منم جای سوال داشت بله انشاالله خدا خودش دامن همه منتظران رو سبز ...

نه عزیزم حرام نیست چون لقاح آزمایشگاهیه و حتی تو ایران هم مشکلی نداره هم قانونیه 

عزیزم‌کسایی که میگن ایران اسپرم اهدایی نمیکنه از قانون جدید خبر ندارن اسپرم اهدایی هم شرعیه هم قانونی چون یه لقاخ آزمایشگاهیه از ۱۰ سال انتظار کشیدن و افسردگی اسپرم اهدایی بهترین گزینه است و نصف مردای آزواسپرم با اسپرم اهدایی صاحب فرزند شدن 

عزیزم‌کسایی که میگن ایران اسپرم اهدایی نمیکنه از قانون جدید خبر ندارن اسپرم اهدایی هم شرعیه هم قانون ...

من خودم مراحل قانونیشو رفتم منتظر رای دادگاهم و از همه مهمتر به هیشکی نگفتم فقط شوهرم و خودم به فامیلا و حتی مادرو پدرمونم گفتم با یه مدت دارو وضع شوهرم‌بهتر میشه و انتظار بچه میکشن شماهم نگو به هیشکی 

نه متاسفانه .تقریبا ۵سال منتظرم 

اهل کجایی ی پزشک خوب تو تهران هست شهرستانمون دو نفر رفتن پیشش بعد هشت سال بچه دار شدن مشکل از اقاهه بود ولی اقا تا چهل روز نباید کارای سنگین میکرد

اهل کجایی ی پزشک خوب تو تهران هست شهرستانمون دو نفر رفتن پیشش بعد هشت سال بچه دار شدن مشکل از اقاهه ...

تهران هستم 

لطفاً اسم دکتر رو بفرستید

تهران هستم  لطفاً اسم دکتر رو بفرستید

اسمشو نمی دونم حقیقتا و اینکه فامیلای ما هم فک نکنم اسمشو بگن حالا من پیگیر میشم عزیزم و بهت خبر میدم ولی این دوتا برادر بعد هفت یا هشت سال صاحب دختر شدن 

اسمشو نمی دونم حقیقتا و اینکه فامیلای ما هم فک نکنم اسمشو بگن حالا من پیگیر میشم عزیزم و بهت خبر مید ...

الهی خیر ببینی .دستت درد نکنه