2777
2789
عنوان

چرا بیداریددد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بهش دادی خورده شاید تو گلوش گیر کرده اگه گیر کنه تب شدید میگیره و هیچ جورم تبش پایین نمیاد اینو ی ...

چیز خاصی نخورده،دیروز ظهر خوابید بعد بیدارشد تب کرد و بی اشتها شده اینقد تبش بالا بود چشماش خون افتاده و زیر چشماش کبود شده دکتر بردم میگ هیچ علائمی نداره احتمالا ویروسیه برطرف میشه نمیدونم چیکارکنم براش خودمم از دیروز فقط چندساعت خوابیدم شدید بی حالم

چیز خاصی نخورده،دیروز ظهر خوابید بعد بیدارشد تب کرد و بی اشتها شده اینقد تبش بالا بود چشماش خون افتا ...

اسهال و استفراغ چی دکترا اینارو نمیدونن دختر من ماکارانی خوردنی سویا گیر کرده بود یعنی هرچیز ساده ای گیر کنه تب می‌کنه 

اسهال و استفراغ چی دکترا اینارو نمیدونن دختر من ماکارانی خوردنی سویا گیر کرده بود یعنی هرچیز ساده ای ...

میگم ک هیچ علائم نداره فقط تب کرده،خواهرشوهرم آبله مرغان گرفته پسرم با باباش رفته بودن اونجا دیگ نمیدونم پسرمم گرفته دکتر گف تا دونه نپاشه نمیشه بگیم ابله گرفته فقط تب داره دیشب تا صب تو خواب ناله میکرد کل دیروزم تبش بالا بود ولی امشب یکم بهترشده خداکنه امروز برطرف بشه

سلام سلام صبح زیبای بهاریتون بخیر.

منم از ساعت۵بیدارم خواننده خاموش بودم شوهرم رفت سر کار آنلاین شدم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
من غذا یا اصلا نمیخورم یا مثل چی اینقدر میخورم تا بپوکم. خوابمم که درست نیست. و اصلا نمیتونم جلو خود ...

چیکار کردین که یدفه چاق شدین؟

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.