2777
2789
عنوان

علائم بارداری یک روز قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3673 بازدید | 73 پست
من هنوز ۴ روز ب پری مونده در کمال ناباوری دیدم لباس زیرم خونی شده گلاب ب روت از لک هم گذشته پررنگگگ ...

یه بی بی چک بزن اگه مثبت بود برو دکتر ازمایش بارداری و چکاپ کامل هم بگو بنویسه که داروی تقویتی چیزی لازم داشتی استفاده کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من قصد بارداری دارم ازتون میپرسم ازمایشای قبل بارداریو اینا رفتین تنها چیزی ک دکتر بهتون داد ...

من ی پسر دارم اینبار برای بارداری دوم اقدام کردم سر پسرم آزمایش دادم کم کاری تیروئید داشتم باردار نمی‌شدم دکتر دارو داد باردار شدم الان فقط رفتم معاینه چون عفونت داشتم تست پاپسمیر هم دادم بعد ک عفونتم خوب شد گفتم می‌خوام اقدام کنم دکتر گفت فقط فولیک اسید بخور از 3ماقبل از بارداری بخور

اگه تا الان نخوردی از امشب شروع کن قرص تیروییدم و ک هنوزم میخورم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ببخشید من قصد بارداری دارم ازتون میپرسم ازمایشای قبل بارداریو اینا رفتین تنها چیزی ک دکتر بهتون داد ...

هم خودت بخور هم ب شوهرت بده روزی 1 عدد فولیک اسید1

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
باور کن من اگه عقل الانو داشتم میذاشتم همون موقع دخترم۴ سالشه یکی دیگه میاوردم الان دیگه سخته باردار ...

اره خوبه خدایی

دخترم خیلی اذیت میکنه بعدشم از نظر مالی شرایطشو نداشتیم

البته ناشکر نیستم بازم شکر