2777
2789
عنوان

خواب شیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 22 پست

من خواب جن میبینم همیشه هم تو خونه قدیمی دوران بچگیمه تو خواب قرآن میخونم و از خواب میپرم خیلی خواب بدیه...بچه که بودم اون خونه یه مدت متروکه بود بعد کوبوندن ساختنش خیلی ازش وحشت داشتم

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید طی روز خیلی استرس دارید؟ 

استرس که من همیشه دارم ولی این خوابا خیلی وقته با من هستن.... قبلا یه بار خواب دیدم عموم از بالای کوه پرتش کرد پایین گفت نترس دیگه نمیاد سمتت... من می گفتم نه این نمیمیره میدونم بازم میاد.... یه مدت ندیدم بعد یه مدت دوباره دیدم 

استرس که من همیشه دارم ولی این خوابا خیلی وقته با من هستن.... قبلا یه بار خواب دیدم عموم از بالای کو ...

خدایی نکرده کاری نکردید که عذاب وجدان بگیرید؟. ببخشید سوال می کنم میگم شاید دلیل خواب تون باشه. 

خدایی نکرده کاری نکردید که عذاب وجدان بگیرید؟. ببخشید سوال می کنم میگم شاید دلیل خواب تون باشه.  ...

خواهش میکنم عزیزم.... نه بخدا من آزارم به مورچه هم نمیرسه شکر خدا.... بعضی وقتا هم خواب مار میبینم که همش میخواد نیشم بزنه.... انگار همشون یه نفرن که میخوان بهم آسیب بزنن حالا چرا؟ خودمم موندم 

تعبیر  به طور کلی بطور کلی دیدن  در  نمادی از ترس ها و نگرانی های درونی شما است. چیزی در زندگی شما وجود دارد که مانع از رسیدن شما به موفقیت می شود و شما نمی دانید که چطور بر این ترس غلبه کنید. این مسائل درونی احساس ناراحتی شدیدی را در شما به وجود می آورند و بطور همزمان مانع پیشرفت تان می شوند