2777
2789
عنوان

کجا زندگی می‌کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 67 پست
فعلا تو ساختمون گوه پدر شوهرم زندگی میکنم جای دیدنیش هم چهره نکره جاریمه

😁😁😁😂😂😂

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیراز...زیاده...‌‌‌‌‌باغ ارم..باغ دلگشا..باغ جهان نما باغ عفیف اباد باغ گلها... حافظ ..سعدی...خواجوی کرمانی.. کوه دراک...بابا کوهی... شاه چراغ ..ارگ‌ کریم خان... مسجد نصیرالملک..نارنجستان قوام..عمارت شاپوری..

شمااال

دیگه نگم براتون

خودتون بهتر میدونید جاهای دیدنیشو

بس که تعطیلات همتون راه میوفتید میاید این طرف

بابا دیوونمون کردین

ایران دیگه جا نداره پاشین برین؟؟؟؟

شوخی کردم عشقولیا،قدمتون سر چشمممممم

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

استان آذربایجان شرقی 

شهرستان مراغه  بعد تبریز بزرگترین شهر آذربایجان شرقیه 

رصدخانه کع خواحه نصرالدین طوسی ساخته 

سد علویان گنبد سرخ و غفاریه صوفی چای

سوغاتشم شیرینی چای

باسلوق و سجوق 

صابون 

دوشاب یا همون شیره انگور 

در کل میشه گف شهر تاریخی هست 

تهران اینکا هیچی خوب نیست هیچیییی نداره فقط پارک ارمش خوبه

ما هم همینو میگیم به فامیلا. میگیم تهران نه جای گردشی داره نه سوغات. فکر میکنن واسه این میگیم که نیان خونه ما‌ .اما واقعا نسبت به دریا و جنگل شمال و طبیعت لرستان، تهران حرفی واسه گفتن نداره. فقط موزه و پاساژاش خوبن پارکاشم شلوغن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

یک هفته شیراز زندگی میکنم  یک هفته جم زندگی میکنم یکی از شهرهای بوشهر هست یک هفته هم داراب زن ...

واااا چرا این مدلی زندگی میکنی میری معموریت؟خوبه دیگه حوصلت سر نمیره

درحال حاضر مشهد زندگی میکنم ... حرم ، طرقبه ،شاندیز و...

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶