2777
2789
عنوان

شروع زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست

طلا سرمایس اصلا نفروشید چون دیگه یا نمیشه خرید یا به سختی اگه بشه شوهرت اشتباه میکنه به نظرم اصلا نفروش بعد ها پشیمون میشی  بگو تازه عروسم نمی‌فروشم این سرمایه ای هست برای ایندمون  بگو موقع خرید خونه میفروشیم انشاالله پول ارزشش هر سال کمتر میشه ولی طلا بیشتر میشه 

رهن خونه وظیفه ایشون هست یه خونه ارزانتر پیدا کنه با خودش یه فکری کنه 

بدون دعوا و لجبازی صحبت کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر خیلی واجبه و تو فشاره از پس وام برنمیاد همه طلاهاتو نده مردها نمیدونن چی خریدن همیشه یکی دوتاشو قایم کن پس انداز برای خودت بروز هم نده بالاخره زندگی منم منم برنمیداره دیگه ما شدین باید بهم کمک کنید 

چند گرم طلا داری

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

خب حالاکه گفته بده.اگه نده لج نمیشه باهاش.بازاول زندگی همش قسط وام بدن و....واسی تابگه فلان چیزمیخام وبخریم شوهرش بگه نمیشه تحت فشارم واوضاع سخته و.....کلا اوضاع بدیه اسی بدی دیگ طلاهات رفته.ندی شوهرت شاید لجبازی کنه باهات و....نمیشه یه مقداریشو بدی 

خب حالاکه گفته بده.اگه نده لج نمیشه باهاش.بازاول زندگی همش قسط وام بدن و....واسی تابگه فلان چیزمیخام ...

نمیدونم واقعا اصلا نمیدونم چیکار کنم

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂
طلابراخودت مهمه؟برامن مهم نبودنمیدونم.چرامادرش مخالفه 

نه برای منم مهم نیست اما مادرشوهرم میگه نده اون وقت هردفعه ب مشکل بخوره میاد میگه طلاهاتو بده

نه برای منم مهم نیست اما مادرشوهرم میگه نده اون وقت هردفعه ب مشکل بخوره میاد میگه طلاهاتو بده

چه مادرشوهرت خوبی.انشالله همیشه پشتت باشه.ولی دراخراین شمایی که تواون خونه باهاش زندگی میکنی.به شناخت خودت ازهمسرت ربط داره 

چه مادرشوهرت خوبی.انشالله همیشه پشتت باشه.ولی دراخراین شمایی که تواون خونه باهاش زندگی میکنی.به شناخ ...

ممنون عزیزم