2777
2789
دقیقا این چند مدت یه کارایی کردن که اسلام به کل از چشم افتاد واقن دیگ اون اعتقاد قبلیو ندارم و نمیتو ...

آره درسته

ولی خب معاویه هم میگفت من مسلمونم

منظورم اینه ماهم نباید بخاطر ۴تا فاسد اصل قضیه برامون خدشه دارشه

اخی پس باید دنبال شوهر مذهبی بگردم 😑🥲🤣

پسری که واقعا مومن و مذهبی باشه زندگی باهاش خیلی آرامش داره هوای زن و بچه اش رو داره چون در مسیر رضای خدا حرکت میکنه همون نگاهم که به نامحرم نمیندازه چون رضای خدا میشه اولویت زندگیش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ندیدیم مذهبی واقعی صیغه داشته باشه..دیدم آنچنان به زنش احترام میزاشت بادستش توی آفتاب واسش سایه گ ...

بله واقعا درصد صیغه ها رو حساب کنی خیلی خیلی کمتر از مردای امروزی و شیک و پیک هست که خیانت میکنن.ولی متاسفانه جامعه مون و جوونامون دین گریز شدن

منم اینطوری فکر میکردم 

ولی حقیقتا واقعیت چیز دیگه ای نشونم داد و اتفاقا پسر مذهبی خیلی خوبه

البته یه سری ها هستن خیلییی دیگه مذهبی ان چوری که ما بهشون میگیم خشک مذهبی این دسته منظورم نیستن

وای نه.اتفاقا مذهبی ها خیلی خیلی آدمای درستی ان.من دوست داشتم با مذهبی ازدواج کنم.اما خب قسمتم نشد.خ ...

من خودمم زیاد مذهبی نیستم ولی از پسرای مذهبی خوشم میاد 

متاسفانه اینا سنتی ازدواج میکنن 😑🥲🤣

آره درسته ولی خب معاویه هم میگفت من مسلمونم منظورم اینه ماهم نباید بخاطر ۴تا فاسد اصل قضیه برامون ...

تا میام یکم به حالت قبل برگردم خب یسریا ذات اصلیشونو نشون میدن بیشتر آدم زده میشه داخل این تاپیک هم بودن دیدی

وای نه.اتفاقا مذهبی ها خیلی خیلی آدمای درستی ان.من دوست داشتم با مذهبی ازدواج کنم.اما خب قسمتم نشد.خ ...

منم😥

البته حقم که بود چون زمینه شو داشتم اگه محیطش فراهم بود

ولی قسمتم نشد اون که میخاستم

بله و نصف طایفه ام. نصف باقی همون غیرمذهبی ان 

چ عالی قدرشوبدون من خواستگارمذهبی داشتم ولی گیرداده بودئ چادرسرت کن منم نمیخاستم حیف ازدسش دادم اخربایکی دوست شدم ک الانم شوهرمه ی نینی هم داریم شکرخدالحمدلله خوبه اماگاهی ن دمدمی مزاجه

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن