2777
2789
برات قسم میخورم مردی که واقعی متدین باشه اینکارو نمیکنه هیچوقت مردای با ایمان واقعی هیچوقت راضی به ...

بعضیا نشونشونم بدی قبول نمیکنن حرفتو 

منم مذهبی اطرافم زیاد هست فوق العاده محترمن و خانوادشون خیلی دوسشون داره

فقطم یه زن دارن  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقن خوش اخلاق و با ادبن 

من هرکیو دیدم خوش اخلاق بوده😐💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

پسرده مجرد مذهبی ازکنارش رد شدم زل زدم ب چشاش دست خودم نبود مذهبی میبینم اینجورمیشم  بنده خدااصلاااااا نگاهمم نکرد بااینک فهمیددارم ردمیشم ازکنارش ...بعضیاشون خیلی خوبن واقعا باخانوماشون مهربون ماچنتامورد داریم حتی توجمع هم بهم دیگه میگن عشقم واقعاخوشم اومد

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
موافقم ولی خب خیلیا از اسلام و مذهب فقط همین و یاد گرفتن

بله متاسفانه

و چهره خیلیارو خراب کردن

و گناه اینهمه بدبینی امثال ما به مذهبیا گردن اوناست

خدا لعنت کنه هرچی آدم متظاهر ریاکارو منافقه

😂آره تازه چن تام صیغه میکنن در کنار ۴ زن عقدیشون

خیلی خوب بلدی قضاوت کنی! من ازدواج نکردم بابامم آخوند نیس ولی تو آشناها آخوند دیدم تاحالا ۱ زنم صیغه نکرده پس لطف کنید انقدر به همه ی مردم تهمت نزنید اینجا خیلیا میان میخونن اونوقت فکر میکنن حرف شماها راسته 

بله متاسفانه و چهره خیلیارو خراب کردن و گناه اینهمه بدبینی امثال ما به مذهبیا گردن اوناست خدا لعن ...

دقیقا این چند مدت یه کارایی کردن که اسلام به کل از چشم افتاد واقن دیگ اون اعتقاد قبلیو ندارم و نمیتونم داشته باشم 

همه که اینطور نیستن ولی خب نسبت به پسرای غیرمذهبی سربه زیرتر و مقیدترن ولی بیا ببین پیش زناشون چطورن🥰 اتفاقا همین خوبه. من خوشم نمیاد شوهرم پیش زنای دیگه راحت باشه یا شوخ باشه