2777
2789
عنوان

کدوم شهر ایران برای زندگی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 49 پست
خاهر جان اقتصادی کجا مشهده؟ خیلی گرونه همه چی اونجا

ما خودمون نصف سال اونجاییم بستگی داره از کجا خرید میکنید قیمتاش نصبت به شهرای دیگع خیلی مناسب ترع البته شیرازم خوبه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیراز برای زیبایی مشهد به همه ی دلایل تهران برای امکانات که واقعا پشنهادش نمیکنم برای زندگی

واقعا دیگه تهران به درد نمیخوره برا زندگی

نصف عمرمون تو ترافیک گذشت همش تو آلودگی هزارتا مرض گرفتیم

کاش ما باز نشست بشیم بکنیم بریم یه شهر دیگه

قزوین  هم آب هواش خوبه  هم شهری نیست ک آلودگی داشته باشه  کار پیدا میشه باید بگردی ...

اتفاقا قزوین زلزله خیزه 

ولی شهر خیلی خوبه 

نزدیک تهرانه نسبت به تهران هم ارزون تره 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
ما خودمون نصف سال اونجاییم بستگی داره از کجا خرید میکنید قیمتاش نصبت به شهرای دیگع خیلی مناسب ترع ال ...

آهان خب پس حق با شماست

ما فقط نزدیک حرم خرید کردیم

فکر کردم همه جاش همینجوریه🙏

هرجا ک پول داشته باشی

دقیقا

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
😐پس چرا من ندیدم زلزله رو ؟؟ 

چون شانس آوردیم که هنوز نیومده مارو له کنه 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
😐پس چرا من ندیدم زلزله رو ؟؟ 

اگه نقشه زلزله‌ خیزی اینجا رو ببینی میفهمی

انتخاب خودم 

اول شیرازه چون به شدن آب و هوای خوبی داره مامانش به شدت مهربون و مودب جاهای تفریحی زیادی داره از لحاظ پزشکی حرف اولو میزنه به شدت شهر  قشنگیه و اینکه آدم اونجا حس دوری از شهر خودشو نداره منی که زندگی کردم اونجا از روز اول فکر میکردم شهر خودمه از بس مردمش شاد و راحتن 

بعدش اصفهان چون مردم خیلی خوبی دارن و چون با ایمانن زندگی خوبی داری جاهای دیدنی بسیاز زیادی داره و خودمم اینجا زندگی میکنم واقعا شهر خوبیه هواش یکم تابستون خشک میشه ولی از جاهای تفریحی ساختن و بوده به شدت به آدم خوش میگذره 

تبریز و اردبیلم دست دارم چون مث دوتای قبلی پیشرفته و فکری ادم‌نداره که اگه مشکلی پیش اومد چیری در دسترسم نباشه و چون هم زبونمم با اونا راحت ترم و اینکه مردمسون به شدن‌مهمون نوازن و مهربونن من تقریبا بیشتر شهرهای ایرانو رفتم و زندگی کردم و با مردمش تعامل داشتم  ولی این سه تا بنظرم بهترین بودن