2777
2789
عنوان

استانبولی پلو!🥘میشه یه لحظه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 28 پست
استانبولی گوشت چرخ کرده و.....میزنن

یعنی بدون لوبیا سبز

من تو لوبیا پلو لوبیا و گوشت چرخکرده میزنم دیگه

لوبیاسبزشو حذف کنم میشه استانبولی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بدون لوبیا سبز من تو لوبیا پلو لوبیا و گوشت چرخکرده میزنم دیگه لوبیاسبزشو حذف کنم میشه استانب ...

😂😂😂😂!!کلا فکر کنم هر منطقه ای متفاوته؛ما دمی گوجه میگیم به کته و کوجه و سیب زمینی و... 

استانبولی گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز میزنیم میزاریم وسط برنج

به لوبیا پلو هم پلو و لوبیا چشم بلبلی و شوید میگیم 

شیرازی هستیم

هرجایی دستور خاص خودش رو داره 

حالا چون شما هویج نمی‌ریزد دلیل نمیشه بقیه هم نریزن این تاپیک رو زدم چون میدونم بالاخره دو سه نفر پیدا میشن با این دستور درست کنن به چه چیزایی گیر میدید اخه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

استانبولی مگه همون نیست🤕 که لوبیا سبز داخلش هست ؟؟؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
😂😂😂😂!!کلا فکر کنم هر منطقه ای متفاوته؛ما دمی گوجه میگیم به کته و کوجه و سیب زمینی و...  اس ...

اره 

ما گیلانی ها ی مدل ب نج مخلوط داریم میگیم قیمه پلو

سیبزمینی و لپه پخته و گوشت چرخ کرده میزنیم 

به قول خودت هر جایی غذاهای خودشو داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بالاتر نوشتم بخون متن؛هر منطقه متفاوته سخت نگیر

من طبق دستور نت درست کردم از خودم که دیگه در نمیارم 

چه ربطی داره اخه این دوتا غذای متفاوته

عزیزم ما تو کل فامیل و اشنا ها این مدلی میگیم  !!فرهنگ ها و سلیقه های غذایی متفاوته مثلا یکب قرمه سبزی با لوبیا سفید یکی با چیتی یکی با قرمز میپزه حتی شنیدم بادمجان میریزن و همه هم بهش میگن قرمه سبزی !!چرا انقدر خرده میگیری!!!دیگه نمیدونم چطور شفاف تر بیان کنم