2777
2789
عنوان

میگه سیبیلام

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 20 پست
خودمم ازیه طرف فکرکردم که الان بخوام اجازه این کاروبهش بدم روش میره بالا دوروز دیگه میخواد ابروهاشم ...

خب برداره ، این کارا واسه دختره چه اشکالی داره من باشم حتی اجازه میدم مو هم رنگ کنه ، زمونه دیگه عوض شده آپدیت کنین خودتون رو🤨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اخه ده سال واسه اینکارخیلی زوده احساس میکنم اینجوری به اون لطافت کودکیش اسیب وارد میشه

ن زود نیس نمیخوای اصلاح زنانه بکنیش ک دخترانه الان سیبیل داشته باشه ک چی داره میره تو ی سن حساس الکی اذیتش نکن سیبیلاش بره ب لطافت کودکیش کاری نداره😐

خوشبحالشونن حالا مامان من ۱۷ سالم بود از شرسون راحت شدم جرم داد😂😂😂😂حالا خواهرم ۹ سالشه همش میگ س ...

واقعا نمیدونم این کارای بچه هایعنی چی چندروز پیشم خونه مامانم اینا قیچی برداشته بود روابروهاشو کج وکوله کوتاه کرده بود

بزن بره. وقتی میگه همه دوستاش زدن.. تازه بقیه ممکنه همچین پر مو هم نباشن و درحد سبیل زدن رفته. دختر شما صورتش هم هست. بزن بره که هم جایگاه خودتو پیشش عزیز کردی و هم اعتماد به نفس دخترتو بالا بردی. منم نسبت به خودم تو اون سنی که میخواستم سبیلام بردارم مقایسه میکنم میگم اره زوده ولی هر دوره ای فرق داره.. حالا این فکر میکنه برداره چیهه. من الان زورم میا ی تیغ بزنم سبیلامو😂😂😂

ببین ما یه فامیلی داریم صورتش پر مو بود مادره هم نمی دونم چه تفکری داشت نمی ذاشت اینا رو اصلاح کنه خیلی اعتماد به نفسش کم شد بابت همون چهار تا دونه مو و مطمئنم ریشه تو بچگیش داره چون یکی از فامیلامون هم کلاسیش بود می گفت این سر کلاس به بهانه ی این که آبریزش بینی داره هی دستمال کاغذی رو می برده جلوی دهنش تا کسی اونا رو زیاد نبینه یا می گفت تو گرما و تو کلاس شال می بست می گفت سرما خوردم واقعاً مادرش در حقش ظلم کرد.

چهار تا دونه مو ارزش اینو نداره با اعتماد به نفسش بازی کنی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//