2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی در مورد ازدواج داری سخت میگیری 

دوست دارین با کسی ازدواج کنیین همه چی تموم باشه ولی هرکسی یه خوبی وبدی داره ببین اول از هر چیزی براتون اولویت داره تو شهر ما نجابت دختر حرف اولو میزنه اگه زیباترین دختر باشه ولی نجابت نداشته باشه خوشگلیش به چشم نمیاد 

شماهم ببین چه چیزی براتون مهمه امیدوارم به زودی بتونی از این دو راهی بیرون بیایی

شما خیلی در مورد ازدواج داری سخت میگیری  دوست دارین با کسی ازدواج کنیین همه چی تموم باشه ولی ه ...

سلام. بله درسته متاسفانه حس میکنم وسواس فکری گرفتم. درسته هیچ آدمی کامل نیست 

روی یه برگه اولویت هاتون رو بنویسید خواسته های که از همسراینده میتونید داشته باشین 

شما اگه همسر شاغل میخواین سختی هایم هم داره مثلا دیر وزود شدن وقت غذا ،یا اینکه اگه برین خونه شاید همسرتون نباشه 

ولی اگه روی نظم خونه و امور خانه داری حساس هستین همسر خانه دار درنظر بگیرین 

روی یه برگه اولویت هاتون رو بنویسید خواسته های که از همسراینده میتونید داشته باشین  شما اگه هم ...

والا ی کارمند بانک معرفی شده بهم نمیدونم شک دارم بنظرم کار بانک سخته

والا ی کارمند بانک معرفی شده بهم نمیدونم شک دارم بنظرم کار بانک سخته

کارمند بانک خوبه اتفاقا پاره ای از وقتشو باید خارج از منزل باشه 

همه چیز بستگی به شرایط روحی شما داره 

الان بعضی اقایون بخاطر کمک هزینه خانوم شاغل انتخاب میکنن 

بعضیا کلا دوس ندارن بیشتر دوست دران به امورات منزل برسن 

کارمند بانک خوبه اتفاقا پاره ای از وقتشو باید خارج از منزل باشه  همه چیز بستگی به شرایط روحی ش ...

آره نسبت ب پرستار خیلی بهتره اما کارمندم شنبه تا پنجشنبه همش تا عصر سرکاره.ولی حقوق و مزایای خوبی دارن

بخدا ادم سر در نمیاره شما چی میخوایین  یه سوال از افراد خانواده کسی ازدواج نکرده مثلا برادرتون ...

بله برادرام۴تا از فامیل گرفتن ازدواج کردن ولی من نمیدونم حس میکنم اشکال از منه نمیدونم چی میخام