2777
2789
عنوان

بوی زیربغل

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 40 پست

منم همین مشکل دارم تاازحموم درمیام عرق میکنم زینک مام ادکلن هیچی اثرنداره تازه بوش بدترمیکنه اونسری یکی می‌گفت بوتاکس تزریق کنی خوب میشه فعلا تنها راهی ک امتحان نکردم همینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین مشکل دارم تاازحموم درمیام عرق میکنم زینک مام ادکلن هیچی اثرنداره تازه بوش بدترمیکنه اونسری ...

عزیزززززم🥺

اره بوتاکس میگن خوبه ۴/۵ ماه اثرش میمونه 

یه دکتره هست بپرسم ببینم چی میگه

خداکنه هزینه اش کم باشه

نه بابا چه ضرری

آره عزیزم چون کلا موهای بدن باید در بیان وبا روش درست تمیز بشن تا فضولات از بدن خارج بشن ، اما لیزر باعث حبسش میشه و فضولات خارج نمیشه و فرد رو دچار بیماری میکنه، یائسگی زودرس، بیماری های رحم و تخمدان، افسردگی و....

عزیزززززم🥺 اره بوتاکس میگن خوبه ۴/۵ ماه اثرش میمونه  یه دکتره هست بپرسم ببینم چی میگه خداکن ...

من قبلاً اصلا عرق نمی‌کردم بعداز حاملگیم اینجوری شدم الان تقریبا سه ساله اینجوری کل بدنم عرق می‌کنه حتی صورتم قبلاً اصلا عرق نمی‌کردم حتی اگه هفته ای یه بارم میرفتم حموم باز بوی عرق نمیگرفتم ازبعدحاملگی هرساعت هم برم بازم زیربغلم خیسه

باردار میشی همه چی جا به جا میشه دیگه😁

نمیدونم واقعا مشکل از چیه ک انقد شدیده دکتر داخلی هم رفتم آزمایش تیرویید و یه سری چیز دیگه هم داد چک کرد مشکلی نبود نمی‌دونم از چیه واس تو علتش چیه نمیدونی؟