2777
2789
عنوان

یچیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2781 بازدید | 161 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط عاشق اونام که میگن موکل هم دارن ببین به خاطر ما به جن و پری رو میندازن چقدر خوبن آخه🤣🤣🤣🤣

اکثرا تازه کارن یا ضعیف ولی هستن کسایی که قوی هستن چند تا دونه هستن😏👹😂 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
چه باحال🥺چقدر خانم پاکی بوده.....اما چرا من از این خانمه که گفتم حس خوب نگرفتم ؟؟؟ من خیلی بد بینم ...

نه منم بودم حس خوب نمیگرفتم ندیده و نشناخته بیخیال می‌خواسته پول بگیره اذیت میکنم اینا

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
صورتش گرد بود چشماش روشن .رنگ پوستشم گندمی تیره با لبای کلفت😂صداشم خش دار

نه 🤣🤣🤣 لباش نازک بود رنگ پوستم سفید چشاشم روشن نبود🤣صدای آرومی هم داشت

باختی بدم باختی🤭🤣

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
از طریق گوشیت یا شبکه های مجازی به چه کسی گفتی پارچ شکوندی؟

ب مامانم تلفنی گفتم😐ربط داره؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
این همه رنگ خواهر من 🤣چرا کار به این بزرگی رو کم جلوه میدی😂😂😂

🤣🤣🤣🤣خیلی باحالی 

نه 🤣🤣🤣 لباش نازک بود رنگ پوستم سفید چشاشم روشن نبود🤣صدای آرومی هم داشت باختی بدم باختی🤭🤣

چرا شبیه فالگیرا نبوده پس😂😂معمولا این شکلی ان تازه میگن دستت بده فالت بگیروم 😂😂 

خوب دیگه واجب شد برم ببینمش😍😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
🤣🤣🤣🤣خیلی باحالی 

اره میگن😂😂👹

چرا شبیه فالگیرا نبوده پس😂😂معمولا این شکلی ان تازه میگن دستت بده فالت بگیروم 😂😂  خوب دیگه ...

نه خدایی شبیه فالگیرا نبود گفتم که

اما زاده صالح و که دیدی بیرونش پر از این تریپاس که گفتی اما این نه خیلی آدم حسابی میزد اما من راستش حس خوبی ازش نگرفتم 

اره میگن😂😂👹

وای من الان فهمیدم تو کی هستی‌...‌‌‌‌‌‌ سر آن پست داروخانت من خدایی ترکیدم از خنده😐🤣

من یک عدد دیوانه ام که دیشب داشتم هر میزدم از گریه امشب الکی دارم قه قه میزنم....

خدایا این خوشی های کوچیکو آزمون نگیر🥺

نه خدایی شبیه فالگیرا نبود گفتم که اما زاده صالح و که دیدی بیرونش پر از این تریپاس که گفتی اما این ...

یه چیزی بت میگم همیشه به حس درونت اعتماد کن هیچوقت دروغ نمیگه ..حتی در مورد آدما 🤣یجور گفتم انگار این آدم نبوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز